Acer Predator 21 X este disponibil acum – doar 300 de modele vor fi produse

Acer Predator 21 X este disponibil acum – doar 300 de modele vor fi produseAcer a uimit lumea in Septembrie anul trecut, cand a anuntat un laptop cu un ecran curbat de 21 “, un procesor quad-core Intel Core i7 “Kaby Lake”cu un multiplicator deblocat, doua procesoare grafice, o tastatura mecanica si alte caracteristici ale unui PC desktop.

Apoi, compania a surprins inca o data, cand a dezvaluit pretul lui Predator 21X la inceputul lunii ianuarie: la 8999 dolari, masina este una dintre cele mai scumpe notebook-uri de jocuri, produse vreodata. Pana acum, laptopul este disponibil deja pe piata, dar acest Predator va fi o fiara rara, deoarece doar 300 vor fi produse. Vrei laptop refurbished de calitate? Verifica oferta pe DiablosComputer.ro.

Versiunea finala a notebook-ului Predator 21 X a primit procesorul Intel quad-core Core i7-7820HK cu capabilitati de multiplicator si overclock deblocate, doua GPU-uri GeForce GTX 1080 cu memorie GDDR5 de 16 GB, precum si 64 GB de memorie RAM DDR4 – Chiar si cateva desktop-uri de jocuri se pot potrivi.

Subsistemul de stocare al lui Predator 21 X seamana si cu un desktop SFF sau AIO: masina se poate incadra in patru SSD-uri M.2 (NVMe sau SATA) si o unitate de hard disk de 2,5 “. Acer livreaza sistemul cu doua SSD-uri 512 GB PCIe NVMe care functioneaza in RAID 0, precum si un HDD 1 TB 7200 RPM HGST, dar sistemul poate fi actualizat si proprietarii pot instala aproape orice vor in cele din urma.

Punctul cheie de vanzare al modelului Predator 21 X il reprezinta ecranul curbat de 21 “IPS cu o rezolutie de 2560 × 1080, o rata de reimprospatare de 120 Hz si tehnologia dinamica de reimprospatare G-Sync de la NVIDIA.

Dupa ce am incercat modelul Predator 21 X la Computex, nu pot spune ca ca aceasta curbura pe un monitor de aceasta dimensiune este mai imersiva pentru mine, dar poate functiona intr-o camera foarte intunecata. In plus fata de curbura, notebook-ul are, de asemenea, senzori de urmarire a ochilor in infrarosu Tobii, ceea ce permite diferite experiente de utilizator in jocurile care sustin tehnologia corespunzatoare. Intre timp, sub-sistemul audio merita mentionat, deoarece are patru difuzoare integrate si doua subwoofere incorporate.

Asa cum se astepta de la un laptop cu grosimea de 68 mm – 83,82 mm si cu o greutate de 8,5 kilograme, Predator 21 X are toate conectivitatile de care ar putea avea vreodata nevoie (la fel ca si high-end-ul ), Inclusiv un modul Wi-Fi 2 × 2 802.11ac + Bluetooth, un port Ethernet Gigabit, un port Thunderbolt 3 (USB Type-C), patru conectori USB 3.0 de tip A, o iesire HDMI 2.0, doua conectori DisplayPort 1.4, Si un cititor de carduri SD.  Pentru intrare, Acer Predator 21 X utilizeaza o tastatura mecanica cu comutatoare Cherry MX cu cinci butoane programabile. Tastatura numerica nu are comutatoare mecanice, dar poate fi rotita si transformata intr-un touchpad.

lensa.ro

Din punct de vedere al performantei, Predator 21 X are rivali de la ASUS si MSI, dar cand vine vorba de ecranul curbat de 21 “/ 120 Hz, nu are concurenti directi (cu exceptia desenelor, desigur). Intre timp, panoul in sine este personalizat, ceea ce adauga la costul unei masini deja costisitoare.

Dupa ce a luat in considerare performanta, dimensiunile si pretul, Acer si-a dat seama ca cererea pentru un laptop care este pretul de 8999 dolari va fi limitata si, in loc sa incerce sa reduca pretul, a decis sa faca un produs ultra-exclusiv din Predator 21 X.

Compania va produce doar 300 de astfel de masini (cu referire la 300 de spartani?), Fiecare dintre acestea va avea un numar individual.

retroboutique.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation