Tag Archives: Apartament

Cel mai aiurit catel din lume

Cel mai aiurit catel din lumeDe curand, sora mea mai mica a adoptat un catel. Isi dorea de mult sa aiba un companion, sa-i tina de urat chiar si atunci cand iubitul ei intarzie pana noaptea la munca, pe care sa-l iubeasca si de care sa aiba grija.

Totul a inceput intr-o seara ploioasa de septembrie. Au iesit in pub-ul preferat, impreuna cu prietenii si acolo, ii astepta cel mai aiurit catel din lume, un pui de Boxer, de-o schioapa, dar manierat, probabil a fost al cuiva inainte, pana s-a pierdut.

Surioara mea l-a dus acasa, i-a luat mancare speciala Acana pentru Boxer, doua castroane numai si numai ale lui, o perna speciala pentru catei si o lesa, deocamdata. Puiul de Boxer a primit numele de Lucky si a inceput sa puna stapanire pe apartament.

Alearga necontenit prin toata casa, este un mancacios (a inceput sa prinda in greutate), pica, se impiedica de propriile picioare si se comporta ca un copil neastamparat. Atunci cand intra o persoana necunoscuta in casa e cel mai fericit. Continue Reading

Cum sa gasesc mai repede chiriasi?

Cum sa gasesc mai repede chiriasi?Indiferent daca vorbim de inchirieri case Cluj sau de inchirieri apartamente, agentia imobiliara REMS e cunoscuta pe piata din Cluj pentru calitatea serviciilor oferite.

Daca esti in cautare de chirie sau daca ai un apartament sau o casa si ai nevoie de o agentie care sa se ocupe de inchirieri apartamente si inchirieri case Cluj, intra pe site-ul Remsimobiliare.ro si ia legatura cu specialistii in imobiliare.

Multi dintre proprietarii de apartamente se intreaba de ce nu reusesc sa gaseasca chiriasi, cu toate ca au dat apartamentele la agentii pentru a se ocupa de asta. Ei bine, agentiile nu iti renoveaza apartamentul sau il inchiriaza cu un alt pret, ci ele fac ceea ce tu le spui. Avantajul consta in faptul ca ai sansa sa fii contactat mai rapid si ca publicitatea prin agentie se face mult mai bine. Continue Reading

Cum alegem usa de intrare de la Impact center?

usa de apartamentUsa de la intrare reprezinta pentru fiecare dintre noi o limita. “Pe aici nu se trece” pare a spune aceasta, iar acest lucru este total justificat, si tocmai de aceea alegerea ei trebuie sa fie facuta astfel incat fiecare dintre noi sa poata avea siguranta ca aceasta regula nu este sub nici o forma incalcata de catre nimeni, fie ei prieteni sau cunostinte, sau oameni total necunoscuti.

Alegerea unei usi de intrare trebuie sa fie facuta in baza unor factori, iar magazinul din care este aceasta cumparata trebuie sa ne asigure si el increderea in produsul cumparat. Un astfel de magazin este Impact center, pe al carui site putem gasi o intreaga gama de produse destinate inchiderii spatiului locuit.

Discutand cu acesti specialisti despre cum ar trebui sa fie aleasa in mod corect usa de intrare a unei locuinte, fie ea casa pe pamant sau un apartament de bloc, acestia ne-au atras atentia asupra unor puncte esentiale pe care trebuie sa le urmareasca utilizatorii atunci cand achizitioneaza o usa. Continue Reading

Mai sunt profitabile investitiile in imobiliare ?

Mai sunt profitabile investitiile in imobiliare ?Cu siguranta sunt profitabile iar GalaxyImob te poate ajuta . Fondata in 2005 , aceasta companie imobiliara cu capital 100% romanesc iti ofere cele mai bune servicii de vanzari si inchirieri apartamente , case/vile , terenuri , spatii comerciale etc. la standard international .

Cu peste 80.000 de vizitatori unici pe luna , GalaxyImob este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata imobiliara din tara noastra . Daca vrei sa achizitionezi o locuinta cu scopul inchirierii  iti recomand sa apelezi la Galaxyimob.ro .

In situatia economica actuala daca ai bani cash este recomandat sa ii investesti si nu sa ii depozitezi intr-un cont bancar . Specialistii sustin ca investitiile in imobiliare sunt cele mai bune modalitati de crestere a capitalului pe termen lung . Continue Reading