Cum ne promovam gratuit in grupurile Facebook?

Cum ne promovam gratuit in grupurile Facebook?Personal am stat de multe ori si mi-am pus aceasta intrebare, incercand in acelasi timp ca in raspunsul pe care mi-l ofer, sa pot gasi si oportunitatile  pe care le aduce acesta. Am ajuns la concluzia ca grupurile create pe platforma online Facebook reprezinta punctele comune, intersectiile dintre oameni total diferiti, insa pe care ii leaga aceleasi lucruri sau aceleasi pasuni.

Fireste, ca in orice alt domeniu, si aici exista o serie de ramificatii, in functie de scopul fiecarui grup in parte. Spre exemplu, unii dintre noi aleg sa apartina grupului denumit generic clasa a VIII-a B, in timp ce altii incercam sa fructificam aceste puncte de confluenta prin grupuri punctuale, cu denumiri care practic spun totul despre interesul nostru vis-a-vis de acel grup, de genul Instalatii Romania, Constructii Romania sau Vanzari- Cumparari Romania.

Ce se intampla in cadrul grupurilor Facebook? In aceste grupuri, lumea are ocazia sa postereze orice informatie s-ar putea dovedi a fi interesanta pentru utilizatorii Facebook. E drept, din aproape 20 de grupuri 10 sunt pline de mesaje siropoase aruncate stangaci pe poze, iar in altele muzica de proasta calitate troneaza linistita pe wall.

Pentru grupurile care insa se folosesc de Facebook ca de o unealta cu potential financiar, ganditi-va cat de mult conteaza ca propriul anunt de promovare al afacerii sa poata fi postat cu regularitate si vazut ulterior de catre utilizatorii interesati in mod vadit de specificul acelui grup.

Am avut ocazia sa aud initial zvonuri, ca mai apoi sa regasesc si linkul catre produsul revolutionar care poate face ca utilitatea grupurilor sa fie din ce in ce mai mare. DB Poster, asa cum este numit, disponibil pe site-ul www.danbradu.com, este intr-adevar o revelatie in domeniu promovarii, iar acest lucru nu il spunem verbal, ci documentat si in deplina cunostinta de cauza.

Ce face DB Poster? Ei bine, asta a fost si curiozitatea mea, stiind ca pe piata exista o multitudine de firme care incearca sa atraga clientela prin te miri ce metode, care ulterior sunt doar costisitoare si…atat. Ei bine acest produs, este de fapt o aplicatie ce se afla in stransa legatura cu platforma Facebook, care permite postarea anunturilor, fara a spama, in interiorul grupurilor ce au in vedere anumite nise, la intervale regulate de timp, iar asta in mod gratuit.

Fireste, ne vom intreba, dar investitia este una sigura? In toate aceste grupuri nu apar mereu aceeasi utilizatori? Da, in mod clar pot aparea in anumite grupuri aceeasi oameni, deoarece interesele vis-a-vis de acel grup sunt comune pentru un anumit ansamblu de oameni. Insa acest lucru nu inseamna ca dintr-un total de 200 de grupuri, toti oamenii vor fi identici. De asemenea, unele grupuri pot avea structura deschisa, iar altele pot fi inchise. Nu oricine poate fi asociat unui grup inchis, asa cum in cazul altor tipuri de grupuri accesul se poate face doar in urma unei invitatii prealabile.

Si totusi, cine se uita pe wall-ul Facebook? Ati ramane surprinsi. Demonstratia consta tocmai in numarul mare de utilizatori care se alimenteaza din informatiile parvenite de pe platforma de socializare Facebook. Daca nici asta nu va convinge, metodele analitice pot reliefa clar faptul ca cel putin o treime din utilizatorii Facebook se logheaza pe conturile lor chiar si de pe dispozitivele mobile, ceea ce denota o adevarata sursa de trafic, nu-i asa?

Grupurile Facebook au fost privite pentru multa vreme ca pe o resursa inutila. Judecand insa dupa specificul fiecarui grup in parte, ne putem da seama ca si utilizatorii Facebook aleg sa faca o ramificare a preferintelor fiecarui individ.

Asocierea la un grup denota interesul fata de specificul acestuia. In acest fel DB Poster se poate adresa foarte usor unui anumit segment, fata a fi nevoie de pierderi inutile de timp sau bani, in scopul publicitatii facute in mediul online.

Alte stiri actuale :

1. Reclama gratuita pe Facebook cu DB Poster
2. SEO Essential Solutions Strives to Educate Businesses on the Importance of Website Audits
3. The 5 SEO Mistakes that Hurt Small Businesses
4. 4 Ways B2B SEO Tactics Augment Event Marketing Initiatives
5. Secrets Of Successful Enterprise SEO Part 1: Operational Planning For SEO
6. What Does My SEO Competition Look Like?