Ce poti face atunci cand tastatura laptopului este compromisa

Laptopurile sunt folosite de ani de zile atat la birou, acasa, dar si la scoala. Sunt usor de transportat, iar datorita autonomiei pe care o au va puteti bucura de acesta intreaga zi, din orice colt al lumii. Un telefon mobil va poate oferi un anumit nivel de conectivitate si eficienta, insa un laptop va poate facilita posibilitatea mai usoara si performanta de a va realiza proiectele sau pentru a va bucura de relaxare in timpul liber.

Unul dintre cele mai reparate sau inlocuite piese la un laptop este tastatura. Din cauza varsarii accidentale a lichidelor, aceasta poate duce la lipirea tastelor sau chiar la arderea completa. Un service specializat precum OnLaptop va poate ajuta in procesul de curatare in cazul in care se mai poate salva sau la inlocuirea completa.

Ce poti faci in cazul in care tastatura nu mai functioneaza

Indiferent de modelul detinut, la OnLaptop veti putea diagnostica exact problema avuta, dar si gravitatea, daca aceasta mai poate fi reparata sau trebuie complet schimbata.

Laptopurile Lenovo sunt printre cele mai achizitionate device-uri datorita preturilor accesibile in raport cu performantele detinute. Astfel in cazul unui accident nefericit in care o tastatura laptop lenovo thinkpad  sau orice alt model a avut de suferit, o puteti schimba acum rapid, mai ales daca optati pentru pachetul Premium Service.

Premium Service nu este un abonament pe care va trebui sa il platiti lunar, el fiind gratuit pe toata perioada contractului. Doar in momentul in care aveti o defectiune va trebui sa achitati piesa si montajul acesteia.

Avantaje de a schimba tastatura cu ajutorul serviciului Premium Service

Premium Service ofera clientilor avantajul de a avea prioritate atunci cand au o problema urgenta de rezolvat.

OnLaptop va incepe remedierea sistemului detinut inca din prima clipa de la receptionarea lui. In peste 90% din cazuri, profesionistii din cadrul service-ului din Bucuresti au reusit in aceasi zi sa finalizeze cu succes orice defectiune.

Printre cele mai importante avantaje pe care vi le poate oferi Premium Service sunt:

  • Transport gratuit la ridicare si livrare – nu mai este necesar sa va deplasati la sediul lor. Indiferent ca locuiti in Bucuresti sau in alt judet, puteti beneficia de reparatii complete pentru laptop, avand la dispozitie transport gratuit.
  • Posibilitatea de a va repara device-ul in aceasi zi – anumite piese precum tastatura, display-ul, bateria sau memoria RAM pot fi schimbate chiar si in 60 de minute.
  • Inlocuirea pieselor pe toata perioada garantiei de 60 de zile – pe toata perioada garantiei veti beneficia de inlocuirea pieselor gratuit, selectate si montate la OnLaptop.
  • Prioritate – in momentul receptiei, acestia vor prelua device-ul si vor incepe reparatiile inca din momentul primirii.

OnLaptop, in peste cei 10 ani de activitate au reusit sa readuca la viata peste 10 000 de laptopuri, peste 90% dintre acestea find gata in aceasi zi. Si dumneavoastra puteti beneficia de calitatea ireprosabila pe care OnLaptop o ofera tuturor clientilor, putand accesa usor componentele si serviciile de calitate oferite pe site-ul lor.