Ce job ti se potriveste?

retroboutique.ro

Ce job ti se potriveste?In momentul in care esti un proaspat absolvent de liceu, cu siguranta singurele tale doua optiuni care trebuiesc luate in calcul, sunt urmatoarele: fie te inscrii la o facultate pentru a avea studii superioare si pentru a – ti gasi un loc de munca bun pe viitor; fie iti cauti cat mai rapid un loc de munca.

Vei avea si posibilitatea sa iti gasesti un loc de munca, dar sa urmezi si o facultate, insa in acest caz, ar fi bine sa alegi o facultate la distanta, pentru ca altfel iti va fi aproape imposibil sa si lucrezi, dar si sa inveti pentru a promova examenele, ca sa nu mai spun ca prezenta la cursuri este obligatorie.

Ei bine, in situatia in care nu mai ai de gand sa urmezi o facultate, cu siguranta te vei gandi sa iti cauti un loc de munca, pentru a fi independent din punct de vedere financiar de parintii tai.

In acest caz, ar trebui sa iti indrepti atentia spre ceva ce te atrage, pentru ca doar asa vei pleca la service cu placere.

Daca de exemplu detii un permis de conducere valabil, atunci poti sa iti cauti un job ca si agent de vanzari, iar astfel vei desfasura si munca pe teren, si vei fi si mai tot timpul la volan, iar renumeratia pentru un astfel de job, va fi una destul de buna.

In cazul in care si in timpul liceului erai acel gen de elev care petrecea mult timp pe la cafenele sau pe la barurui, atunci ai putea sa iti cauti un loc de munca pe post de ospatar sau barman, iar astfel vei lucra intr-o atmosfera care iti place.

Daca insa iti vei dori un job si mai placut, fie ca optezi pentru unul full time, sau ca alegi sa lucrezi doar part time, poti deveni unul dintre cei mai buni animatori copii.

lensa.ro

Pentru a putea aspira insa la un asemenea job, trebuie mai intai de toate sa indragesti foarte mult copiii, pentru ca toata activitatea pe care o vei desfasura, va avea loc in jurul copiilor.

In cazul in care din acest punct de vedere te potrivesti, trebuie iarasi sa fii o persoana tot timpul vesela, si sa ai la tine cuvintele si glumele pentru ca un animator are rolul de a distra copiii in cadrul unor astfel de petreceri private.

Trebuie iarasi sa fii o fire care se poate adapta usor oricarei situatii, pentru ca se stie faptul ca un copil este foarte energic, si foarte inventiv, si isi schimba parerile si gusturile foarte des.

In aceste conditii trebuie sa poti interpreta mai multe personaje, pentru ca sunt sanse ca micutii sa se plictiseasca de un anumit personaj, si sa isi schimbe preferintele.

Gesturile unui animator trebuie sa se asemene foarte mult cu gesturile personajului pe care il interpreteaza, pentru ca doar asa, copiii vor fi incantati, si vor urmari numarul magic al animatorului.

Asadar, sa fii animator petreceri private pentru copii poate sa fie o munca foarte solicitanta, insa cu siguranta este si o munca placuta, si destul de bine platita, asa ca poti candida pentru un astfel de job.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation