Cum sa pariez eficient pe meciurile de tenis ?

Cum sa pariez eficient pe meciurile de tenis ? Odata cu extinderea activitatii caselor de pariuri sportive online a crescut si numarul persoanelor care pariaza pe tenis . Mediul online ofera o multime de avantaje , printre care accesul la o multime de informatii , taxe zero , bonusuri si promotii , posibilitatea parierii in timpul desfasurarii evenimentului sportiv sau posibilitatea plasarii pariurilor in orice moment .

Nu e de mirare ca numarul persoanelor care plaseaza pariuri online a crescut fantastic in ultima perioada . Pentru mai multe informatii despre beneficiile oferite de pariuri online bonus 100 va invit sa accesati www.pariurionline.org .

Tenisul este , ca si fotbalul , unul dintre cele mai apreciate sporturi cand vine vorba de pariuri sportive . Acest lucru se datoreaza in special faptului ca acest sport mult mai  usor de inteles . Sa nu va ganditi acum , ca este floare la ureche sa pariezi pe tenis .

Ca si in cazul altor tipuri de pariuri , nici in acest caz nu s-a descoperit inca reteta succesului . Insa , un pachet bogat de cunostinte si seriozitatea cu care tratati acest subiect influenteaza decisiv rata de castig .

Statisticele vorbind , in  ultima perioada se pare ca tot mai multe persoane isi indreapta atentia exclusiv asupra pariurilor pe tenis , si ma refer aici atat la pariori profesionisti cat si la incepatori .

Daca pentru profesionisti lucrurile sunt clare , cand vine vorba de amatori situatia se complica putin . Tocmai din acest motiv am decis sa fac o selectie a celor mai importante reguli care trebuie urmate atunci cand se pariaza pe tenis .

Niciodata sa nu pariezi in functie de pozitiile din clasament . Amatorii de pariuri sunt tentati sa parieze in functie de clasamente pentru ca nu au experienta , insa potrivit pariorilor profesionisti acesta este cea mai mare greseala .

Este foarte important tipul de suprafata ( asfalt , carpeta , zgura sau iarba ) pe care se desfasoara partida deoarece exista jucatori care obtin foarte bune rezultate numai pe o anumita suprafata .

Un alt aspect care trebuie luat in considerare este numarul de puncte pe care jucatorii l-au obtinut in anul precedent . Un numar mai mic de puncte decat cel obtinut cu un an inainte poate inseamna , pentru jucator , pierderea unor puncte importante in clasamentul general .

Forma de moment a jucatorului este un alt criteriu care poate influenta decisiv economia unei partide . Jocul de tenis este direct influentat de starea psihica a jucatorului .

Pariorii cu ceva experienta recomanda evitarea pe cat se poate a jucatorilor din fosta uniune sovietica , ma refer aici in special la bielorusi , rusi si ucrainieni .

In aceasta categorie mai intra si jucatorii din Italia si Franta . Explicatia este una foarte simpla , in cazul jucatorilor din fosta uniune sovietica probabilitatea ca jocurile sa fie aranjate este foarte mare , in timp ce in cazul italienilor si francezilor jocul este direct influentat de gradul lor de implicare . Ca sa intelegeti exact ce vreau sa spun va recomand sa urmariti traseul profesional al unor jucatori precum Monfils sau Tsonga .

De evitat sunt si turneele feminine , si asta datorita faptului ca , statistic vorbind , doamnele nu obtin rezultate constante .

Nici turneele ITF sau  Challenger-urile italienilor si asiaticilor nu reprezinta o buna idee de pariere .

In cazul jocurilor de dublu , specialistii recomanda plasarea pariurilor numai in cazul in care ambii jucatori ai unei echipe sunt specialisti la dublu . Si aici
suprafata de joc este foarte importanta .

O modalitate foarte eficienta de pariere , care aduna din ce in ce mai multi adepti , este parierea online . Astfel , daca nu te poti decide de la inceput ce sa pariezi ai posibilitatea  de a plasa un pariu , dupa cateva game–uri , pe jucatorul care este in forma .

Din pacate reteta succesului nu a fost inca descoperita , insa daca urmezi aceste sfaturi sansele de castig pot sa creasca considerabil .

Alte stiri actuale :

1. Doar un pas pînă în grupe
2. Trei români în calificări la US Open
3. Turneu de tenis de câmp la Târgu Jiu
4. Castigatorii US Open la simplu vor primi cate 2 milioane de euro
5. Jucătoarele române de tenis visează să câştige Wimbledonul, băieţii visează la maşini de fiţe!