Tag Archives: Accesorii Telefoane

Ce aplicatii de poker preferati?

Ce aplicatii de poker preferati?Persoanele pasionate de jocuri pe smartphone, cu siguranta aleg sa isi descarce si sa instaleze diferite jocuri de poker. Acestea pot fi instalate si pe telefoanele Android, cat si pe dispozitivele iPhone, si reprezinta modalitatea ideala pentru unii utilizatori de a se perfectiona in acest joc.

De mentionat este faptul ca utilizatorii care sunt pasionati de jocuri pe smartphone, trebuie sa aleaga si diferite accesorii telefoane, cum ar fi o husa smartphone. Aceasta protejeaza telefonul atat impotriva murdaririi, cat si impotriva socurilor mecanice.

Exista insa si utilizatori care aleg sa isi protejeze telefonul cu o folie de sticla pentru ecran, aleasa dintr-un magazin gsm. Acesta protejeaza telefonul de socuri mecanice, dar si impotriva depunerii prafului sau a murdaririi. Continue Reading

Ce aplicatii de mesagerie folosesc utilizatorii de telefoane Android?

Ce aplicatii de mesagerie folosesc utilizatorii de telefoane Android?Cele mai multe persoane care se afla in cautarea unui smartphone, isi indreapta atentia spre dispozitivele Android, dat fiind faptul ca acestea daca sunt echipate cu accesorii telefoane de protectie, in mod normal au o durata de viata indelungata.

Atunci cand discutam despre accesorii smartphone pentru protectia telefonului, ne referim in primul rand la husa smartphone, insa un rol important il are si folia de sticla care protejeaza ecranul. Continue Reading

Sfaturi pentru telefoanele mobile tinute in masina

In principiu, aveti trei pozitii principale de montare – parbriz, orificiu de aerisire sau CD player – si doua tipuri de montare, magnetice sau suport. Depinde de dvs. si de aspectul interior al masinii dvs., dar, ca intotdeauna, verificati recenziile online si feedbackul utilizatorilor inainte de a face o investitie.

Aceasta este intreaga temelie a configuratiei in masina si trebuie sa o faceti bine si sa va tineti ochii de pe sosea chiar si pentru o secunda deoarece o secunda este suficienta pentru a intra intr-un sunt sau a face ceva mai rau.

Continue Reading

Cum se alege o baterie externa pentru smartphone?

Cum se alege o baterie externa pentru smartphone?Telefonul mobil este de mai mult timp o necesitate pentru fiecare dintre noi, asa ca fiecare vom incerca sa luam cea mai buna decizie atunci cand va trebui sa ne cumparam un astfel de dispozitiv.

Ei bine, pentru ca totul sa fie cat mai bine, si pentru a ne putea bucura de o placere si mai mare atunci cand vom folosi telefonul, vom putea sa ne indreptam atentia spre mai multe accesorii telefoane, cum ar fi de exemplu un selfie stick.

Exista insa si alte accesorii smartphone care sunt mult mai importante, iar pe langa accesoriile de protectie, putem aminti si o baterie externa pentru smartphone. Continue Reading

Ce este un Car kit si cine ar trebui sa il cumpere?

Car kit-ul reprezinta un sistem de comunicare hands-free pentru masina, care va permite sa vorbiti la telefonul mobil in timp ce conduceti, conversatia fiind redata direct prin difuzoarele masinii.

Acest sistem car kit este format dintr-un display cu suport, la care se adauga o unitate centrala, un microfon si totodata cabluri pentru instalare, unul dintreĀ accesorii telefoane modern.

Continue Reading