Cum sa faci optimizare seo de calitate?

Cum sa faci optimizare seo de calitate?Cei care detin un site sau un blog, isi doresc sa aiba un trafic foarte mare, insa de multe ori acest lucru este imposibil, pentru ca site-ul sau blogul nu sunt bine promovate.

Pentru a-ti promova site-ul sau blogul astfel incat acestea sa aiba succes, poti apela cu incredere la specialistii de pe   www.danbradu.com, sau poti incerca sa iti optimizezi singur blogul sau site-ul.

In cazul in care alegi sa colaborezi cu o companie de success de pe piata, te vei bucura sigur de success, in timp ce daca alegi sa faci acest lucru pe cont propriu, sunt sanse sa nu reusesti.

In continuare insa, vei vedea cateva trucuri care te pot ajuta sa iti optimizezi cat mai bine blogul sau site-ul, pentru a avea un trafic mare.

lensa.ro

In primul rand, ai putea folosi keyword planner, pentru ca acesta este primul pas important, iar motivul ar fi acela ca inca de la inceput, trebuie sa stii ce iti doresti sa obtii, trebuie deasemenea sa stii in functie de ce expresii vrei sa ai o pozitionare buna in Google.

Urmatorul pas important ar fi acela de a-ti instala un instrument care iti poate fi de ajutor in optimizarea seo. Aici depinde foarte mult si platforma pe care ai site-ul. Ideal ar fi sa optezi pentru wordpress, pentru ca in primul rand este gratuit, si iti va spune exact ce e bine si ce nu, sa faci.

Pasul urmator care deasemenea are un rol foarte important, este acela de a-ti optimiza titlurile articolelor. In momentul in care te-ai hotarat sa targhetezi un cuvant cheie sau o expresie cheie, cu siguranta acel cuvant sau acea expresie trebuie sa se regaseasca in titlul articolului.

retroboutique.ro

Link-urile trebuie sa fie si ele optimizate, iar acestea ar fi bine sa fie exact cuvintele cheie, pentru ca le sunt prietenoase si pentru vizitatori, dar si pentru Google.

Optimizarea metadescrierilor este iarasi un pas important de care ar cam trebui sa tii cont, in momentul in care alegi sa faci optimizare seo de unul singur. O metadescriere este indicat sa contina cuvinte cheie, dar si sa aiba relevanta pentru expresia vizata, insa totodata metadescrierea trebuie sa fie atractiva si relevanta pentru cel care o vede in Google.

Fara doar si poate, optimizarea introducerii si a continutului au un rol foarte important. Aici trebuie precizat faptul ca acele cuvinte cheie nu trebuiesc utilizate in mod exagerat, ci trebuiesc folosite de 3-5 ori intr-un articol.

Chiar si imaginile din continut au o importanta aparte, astfel ca acestea vor trebui sa fie si ele optimizate. Atunci cand vorbim despre optimizarea imaginilor, relevanta pozelor pentru expresiile cheie conteaza foarte mult.

Optimizarea acesteia trebuie facuta din punct de vedere al dimensiuni, si trebuie adaugat un alt text care sa contina acel cuvant cheie, pe cel putin o poza, daca ai mai multe poze.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre trucurile pe care trebuie sa le cunosti atunci cand ai de gand sa faci optimizare seo de unul singur, insa vei vedea ca este destul de greu.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation