Videochat si screen sharing

lensa.ro

Videochat si screen sharingSkype nu a inclus si optiuni incorporate pentru a fi inregistrate apelurile si conversatiile video desi pentru multi aceasta imbunatatire ar fi foarte utila.

Poate ca doriti sa intervievati pe cineva la distanta si vreti sa faceti si o inregistrare cu acest interviu pe care sa aveti posibilitatea de a o arata si altor persoane sau sa inregistrati o discutie importanta pe care sa o reascultati mai tarziu.

De asemenea o astfel de aplicatie ar fi utila si in videochat. In cazul in care sunteti interesati de angajare videochat este recomandat sa va familiarizati cu termenul de video call si video conferinta mai intai.

Pentru ca Skype nu include si functiile de inregistrare este recomandat sa utilizati un program separat care se numeste 3rd party care sa va ajute sa efectuati inregistrarile.

retroboutique.ro

Pentru asta sunt cateva optiuni disponibile care va pot fi de mare ajutor. In trecut era MP3 Recorder pentru Skype si functiona foarte bine. In cazul in care il gasiti il puteti utiliza chiar si astazi.

Capabilitatea de a sharui video pe care o are programul Skype va permite sa impartiti calculatorul cu alte persoane cu ajutorul unui contact din Skype.

Se poate utiliza aceasta optiune pentru a putea rezolva repede unele probleme de software de pe propriul PC sau de pe calculatorul pe care va conectati fara ca utilizatorul respectivului calculator sa aiba nevoie sa instaleze si un alt program pentru acces si remote precum Team Viewer.

Puteti sa utilizati optiunea aceasta pentru a face prezentari in video call si pentru a arata diverse lucruri, de la birou sau de oriunde. Puteti sa alegeti sa impartiti doar o fereastra si va veti asigura un nivel de intimitate.

Atunci cand va aflati intr-o convorbire pe Skype apasati butonul plus si selectati share screen. De asemenea puteti sa apasati aceste butoane si fara sa fiti initial in apel. Tineti cont ca spre deosebire de alte programe care au functii de acces si remote, aici nu exista niciun mod prin care sa aveti posibilitatea de a oferi control total asupra desktopului pentru persoana cu care sunteti in convorbire.

In cazul in care sunteti experti in utilizarea calculatorului si in mod special a programului Skype trebuie sa stiti ca aveti posbilitatea de a utiliza comanda add pentru a include un utilizator la o convorbire deja existenta.

De asemenea puteti sa folositi topic pentru a seta un topic de chat. Comanda setpassword va permite sa va setati o parola pentru camera de char, iar comanda setrole este comanda prin care aveti posibilitatea de a adauga permisiuni unori useri de pe chat.

Comanda kick va ofera posibilitatea de a elimina anumiti useri de pe chat iar comanda kickban va permite sa eliminati definitiv userul de pe un anumit chat fara ca acesta sa mai aiba posibilitatea de a se reconecta.

Acestea sunt doar unele comezi oferite de Skype si daca doriti sa aflati mai multe va recomandam sa intrati pe pagina Skype oficiala. De asemenea aveti si posibilitatea de a utiliza comanda help de pe Skype pentru a primi lista cu comezile de chat si chiar daca nu o veti putea vizualiza pe toata va va fi utila.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation