Tag Archives: Varsta

Miel si mar – arome noi pentru cainele tau

Miel si mar -  arome noi pentru cainele tauCa sa iti hranesti cainele alegi mereu produse de calitate, hrana naturala, super premium, care sa ii ofere prietenului tau patruped proteinele si nutrienti de care are nevoie ca sa se dezvolte optim si sa aiba energie in fiecare zi.

Organismul fiecarui caine in parte este diferit, in functie de rasa, talie si varsta, fiecare caine are nevoie de un alt tip de hrana. Din aceasta cauza cand mergi in orice magazin serios de hrana pentru animale, fizic sau online, vei gasi categorii de hrana impartite in functie de aceste criterii.

Aceste criterii trebuie sa fie primele la care te uiti cand cumperi hrana pentru cainele tau. Dupa acestea vine o decizie mai grea, aroma. La fel cum exista o multime de tipuri de hrana pentru caini datorita criteriilor de mai sus, exista la fel de multe si pe baza de aroma. Continue Reading

Reciclarea scaunelor auto pentru copii

Reciclarea scaunelor auto pentru copiiIn ultima perioada din ce in ce mai multa lume foloseste dispozitive ca scaune auto copii sau altele pentru a asigura protectia celor mici. Este evident ca multi parinti, sau alte rude, vor sa-i protejeze pe cei mici, in special cu numarul de accidente ce se produc pe sosele, si cu marea nesiguranta din tara la noi.

Evolutia acestor scaune a fost fulminanta in ultimii ani, impinsa de la spate atat de companiile ce le produc, dar si de companiile auto si autoritatile ce se ocupa cu activitati sociale sau de impiedicare de producere de victime si pagube in urma accidentelor.

Conform unui studiu procentul de scaune auto copii ce sunt refolosite este foarte mare, in special in tara la noi. Traind intr-o tara saraca, cu salarii mici, romanii sunt nevoiti sa apeleze la rude care isi permit astfel de echipamente pentru a le imprumuta sau a le cumpara la second hand. Continue Reading