Unde se gasesc pompe submersibile ?

Cam acum 5 zile ma pus bunicu sa-i caut o pompa submersibila,problema este ca nu stiu ce sa cumpar .Am inceput sa ma documentez si  am vazut ca pompele  difera in functie de putere,inaltime si debit.

L-am sunat pe bunicu sa-i cer cateva explicatii la ce ii foloseste aceasta pompa de apa?cat are diametru tubul putului?la cat este luciul apei?cat apa are in put?

Mi-a raspuns ca ii trebuie o pompa sa traga de la maxim 30 metri si sa aiba un consum mic de curent si debitul sa se incadreze pe la 2-3 m3/h   .Am inceput sa caut pe google si am gasit mai multe site-uri printre care si www.pompe-submersibile.com.ro ,am gasit ceva  cu denumirea jar 5 s 30-3  fabricata in Romania la pretul de 570 lei si cu garantie 5 ani oau nu stiam ca este ca la masini, garantie asa mare.

Am sunat la site-ul sus mentionat si am intrebat care sunt conditiile pentru garantie ,mi-au raspuns ca principalele cauze“ sa nu se afle nisip in apa  si lichidul sa fie apa curata“cica se da 5 ani garantie pentru ca are doua presetupe la motor ceea ce este ok .M-am decis si am  facut comanda,a doua si a ajuns la mine si i-am trimiso bunicului.Bunicul e fericit ca acum are cu ce sa irige gradina si livada.

Daca vreti mai multe informatii despre pompe si hidrofoare vizitati site-ul www.pompe-submersibile.com.ro.Despre acest subiect chiar ca nu stiam asa de multe dar omul cat traieste invata .

Sper ca acest articol sa va fie de folos si sa aveti in vedere cand cauti o pompa pentru apa curata sa sti pentru ce anume cumparati si la ce o folositi.