Unde a disparut in ultimii ani ultra din pixel la HTC?

lensa.ro

Unde a disparut in ultimii ani ultra din pixel la HTC?In anii trecuti, taiwanezii de la HTC se laudau cu o camera de 4 MP, dar care fotografiile erau exceptionale in lumina scazuta. De data asta, compania HTC a fost nevoita sa aduca imbunatatiri camerei, iar in cele din urma a schimbat-o.

In locul camerei proprii, modelul HTC One M9 foloseste o camera de 20 MP cu senzor de tip Toshiba. Aceasta camera se intalneste pe diferite modele, cum ar fi Xperia sau pe unele telefoane chinezesti cum ar fi Xiaomi. Camera de 20 MP functioneaza extrem de slab si face poze destul de slab din punct de vedere calitativ.

Intr-o lumina scazuta, aceasta performeaza destul de modest si are probleme de focalizare. Daca spre exemplu avem elemente de miscare, atunci focalizarea se realizeaza la 2 poze din 3. De asemenea, elementele in lumina nu sunt nici ele foarte bune. Practic aceasta nu mai este camera de profesionisti cu care se lauda HTC One M9. Pentru un dispozitiv de lux, cum este prezentat de taiwanezi, aceasta este o camera destul de dezamagitoare.

Referitor la partea de selfie, aceasta este o camera extrem de scumpa pentru cei pasionati. Exista posibilitatea de a fi imbunatatita fata acesteia destul de rapid. Practic este o camera foto buna, dar nu una extrem de buna.

La fel se intampla si cu sunetele HTC-ului. Auziti telefonul, dar ce va faceti cu notificarile? Sunetul de pe HTC este unul Dolby Boomsound, practic aceasta fiind o tehnologie dezvoltata numai pe One M9. Difuzoarele de tip stereo promit o performanta foarte buna. Daca puneti muzica pe telefonul acesta sau spre exemplu un video pe YouTube, va veti trezi ca se aude mult prea tare.

O problema foarte stranie a difuzoarelor de la HTC One M9 este aceea ca in momentul in care primim un mesaj si telefonul reda notificarea, in spatele acestei notificari ramane un ecou care lasa o impresie negativa asupra sunetului. Apare senzatia ca se intampla ceva extrem de ciudat in interiorul HTC-ului, pentru ca e ca o notificare plina de ecou, care intr-o liniste totala este foarte deranjanta, dar nu inseamna ca trebuie sa apelati la reparatii Htc.

Exista numeroase motive pentru a achizitiona un astfel de telefon. In primul rand, HTC One M9 este un dispozitiv extrem de rezistent, daca il scapati pe jos nu se zgarie asa de usor ca un iPhone sau un Samsung. De asemenea, nu se va dezmembra daca este scapat pe jos. Este sa recunoastem in cele din urma un telefon frumos, destul de greu, un dispozitiv impunator, fiind poate cel mai elegant Android de pe piata.

Performantele acestuia sunt de top, iar camera foto este rezonabila avand performante destul de bune. Daca in schimb ne ferim de acest model o facem pentru cateva lucruri suficient de argumentate. In primul rand, este mai scump decat HTC One M8, in al doilea rand are o camera relativ modesta, iar in al treilea rand are o baterie care se afla sub celelalte dispozitive de pe piata. Ramane la latitudinea dumneavoastra sa apreciati calitatea acestui telefon.

 

retroboutique.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation