Tu sti sa faci pariuri sportive pe hochei ?

Tu sti sa faci pariuri sportive pe hochei ?Pariurile sportive pe hochei au din ce in ce mai multi adepti . Desi hochei-ul este putin mai complicat decat fotbalul  , sa pariezi pe acest sport nu este chiar atat de complicat .

www.e-pariuri.ro iti  pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie , si ma refer aici la clasamente , cote , pronosticuri , meciuri live etc .

In plus pe acest site gasesti zilnic , la sectiunea biletul zilei ,  o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi http://www.e-pariuri.ro .De aceasta data mi-am propus sa explic cele mai jucate  pariuri existente in ofertele agentiilor de pariuri care vizeaza meciurile de hochei .

Cel mai utilizat pariu este ‘’echipa castigatoare’’ , la aceasta sectiune avem  :

– ‘’echipa castigatoare’’ – 2 variante . Se pariaza pe echipa castigatoare la finalul timpului regulamentar de joc avandu-se in vedere eventualele reprize de prelungiri si penalty-uri. Trebuie precizat faptul ca modul in care acest pariu este validat in cazul in care dupa 60 de minute ( timpul regulamentar de joc ) este egal depinde exclusiv de casa de pariuri  . Ceea ce inseamna ca inainte de a plasa un astfel de pariu trebuie consultat regulamentul casei de pariuri .

– ‘’echipa castigatoare’’ – 3 variante . Pariorul trebuie sa mizeze pe rezultatul obtinut la sfarsitul fimpului regulamentar ( 60 de minute ) , rezultatul de egalitate nefiind o optiune .

Un alt tip de pariu foarte apreciat este ‘’handicapul ‘’ . Si in acest caz avem doua variante:

– ‘’handicap’’ – 2 variante . Pariorul alege echipa care incepe partida cu un handicap de ‘’ x.5 ‘’ goluri . In cazul in care se mizeaza pe echipa care are in dreptu ei ‘’-‘’ , pentru ca pariul   sa fie castigator echipa respectiva trebuie sa castige partida la o diferenta de
‘’ x ‘’ goluri . Daca echipa aleasa are in dreptul ei ‘’+’’ inseamna ca aceasta nu trebuie sa piarda partida la o diferenta mai mare de ‘’x’’ goluri .

Exemplu : Dunarea Galati ( -2,5 ) – Steaua Bucuresti ( + 2,5 ) . Daca mizezi pe Dunarea Galati , aceasta echipa trebuie sa castige la o diferenta de minim 3 goluri . De cealalta parte , daca alegi sa optezi pentru Steaua Bucuresti , la final aceasta echipa trebuie sa piarda la o diferenta de maxim 2 goluri .

– ‘’handicap’’ – 3 variante . Echipa pe care doresti sa mizezi incepe partida cu un handicap de ‘’x’’ goluri si ai trei variante : echipa castiga la o diferenta mai mare de ‘’x’’ goluri ,  echipa castiga la o diferenta de exact ‘’x’’ goluri sau echipa pierde la o diferenta de maxim  ‘’x’’ goluri .

Exemplu : Dunarea Galati ( + 1 ) 1.80  – x Dunarea Galati ( + 1 ) – Steaua Bucuresti ( -1). Daca mizezi pe Dunarea Galati ( + 1 ) castigi daca la finalul timpului regulamentar se inregistreaza o remiza sau Dunarea Galati castiga partida . Daca optezi pe x Dunarea Galati ( +1) castigi numai daca Steaua Bucuresti se impune la un gol diferenta . In cazul in care alegi Steaua Bucuresti ( -1 ) castigi daca Steaua Bucuresti castiga la mai mult de un gol diferenta .

Ca si in cazul meciurilor de fotbal , si la hochei se pariaza pe ‘’numarul total de goluri’’ inscrise in timpul regulamentar de joc .

Deasemenea se poate miza pe ‘’echipa care inscrie prima’’ sau pe ‘’echipa care inscrie ultima’’ . Se pariaza pe echipa care marcheaza prima  respectiv pe echipa care marcheaza ultima in timpul regulamentar de joc .  In cazul in care casa de pariuri nu ofera si optiunea ‘’ nici un gol ‘’ va primiti inapoi miza in cazul in care nu se marcheaza .

Un tip de pariu mai complicat este ‘’scor corect’’ . In acest caz pariorul trbuie sa ghiceasca scorul de la finalul timpului regulamentar de joc. Anumite evenimente sportive au un scor final previzibil , insa pentru a putea face o previziune corecta trebuie sa detii foarte multe informatii despre ambele echipe . Cu alte cuvinte , trebuie sa faci o analiza foarte amanuntita a echipelor respective .


Alte stiri actuale :

1. Pariurile sportive, un microb care face ravagii
2. Halep SPARGE BANCA pentru un APARTAMENT de LUX
3. Simona Halep, oficial pe locul 5 WTA. Vezi TOP 10 mondial!
4. Cum a câştigat un bucureştean 30.000 euro, cu un pariu de 50 de eurocenţi
5. 2 lei jucati si o cota URIASA! Un roman a dat lovitura saptamanii cu un bilet de 20 de meciuri!