Tratamente de marire a buzelor

lensa.ro

Tratamente de marire a buzelorDin moment ce femeile pun mare pret pe imaginea lor, este firesc ca acestea sa isi doreasca buze frumoase si perfect conturate, care sa aiba un volum perfect si care sa atraga toate privirile.

Ei bine, femeile care nu se pot mandri cu un astfel de privilegiu, pot opta oricand pentru o interventie de marire buze, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt cele mai intalnite doua astfel de procedee.

In primul rand putem discuta despre procedura de marire a buzelor cu botox, iar in ceea ce priveste tratamentul cu botox pentru marirea buzelor trebuie facuta precizarea ca se injecteaza in buze toxina botulinica, iar aceasta mareste volumul buzelor.

Multe femei, foarte multe chiar opteaza pentru acest tip de tratament de marire al buzelor, iar efectul unui asemenea tratament este unul temporar, de doar cateva luni, insa tratamentul se poate repeta apoi.

Un aspect foarte important legat la tratamentul de marire de buze prin injectarea de botox, este acela ca nu este dureros, iar de multe ori se realizeaza fara anestezie. Exista insa si femei mai sensibile care au nevoie de aplicarea unei creme analgezice, inainte de injectare.

Un asemenea tratament cu siguranta ofera de fiecare data rezultate spectaculoase, motiv pentru care femeile care au nevoie de sa isi mareasca volumul buzelor, se gandesc mai intai de toate la botox, iar abia apoi la alte variante.

O alta modalitate de marire a buzelor este aceea prin injectarea de acid hialuronic. Acesta se regaseste in mod natural in toate organismele vii, asa ca nu este deloc greu de procurat.

Femeile care isi doresc o marire a buzelor prin acest procedeu, trebuie sa stie ca de regula nu este necesara anestezia, insa in anumite situatii, atunci cand discutam despre femei care sunt mai sensibile la durere, inainte de injectarea acidului hialuronic in buze se aplica o crema anestezica, iar aceasta isi va pastra efectul timp de aproximativ doua ore.

Cat despre injectarea acidului hialuronic, acesta procedura dureaza in mare parte aprximativ 15 monute si consta in injectarea cu un ac foarte fin, in cantitati mici, de acid hialuronic in buze. Se poate injecta si marginea buzei, iar astfel se contureaza perfect buza.

La fel ca si in cazul botoxului, si atunci cand discutam despre acid hialuronic trebuie sa mentionam faptul ca efectul este doar unul temporar, asa ca dupa cateva luni de zile este nevoie de repetarea procedeului.

In ceea ce priveste cele doua procedee de marire a buzelor, trebuie mentionat ca ambele sunt indicate pentru femeile care isi doresc sa le ofere buzelor volum, sau un contur mai pronuntat, si nici un efect nu are reactii adverse grave.

retroboutique.ro

Partea mai putin placuta insa este aceea ca atat acidul hialuronic cat si botoxul sunt permanente, iar dupa cateva luni de zile efectul dispare, si trebuie repetata injectarea, insa aceasta nu ar fi o problema, din moment ce ambele modalitati sunt sigure, si nu sunt nici dureroase, deci pot fi repetate atunci cand este cazul.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation