Tipuri de carcase de telefon

retroboutique.ro

Tipuri-de-carcase-de-telefonCarcasele de telefoane pot fi percepute ca fiind invelisurile telefoanelor si lucrurile care au rolul de a proteja telefoanele de factorii externi daunatori. In ceea ce priveste aceste carcase de telefoane, parerile oamenlor sunt impartite.

Astfel ca o parte dintre acestia sunt de parere ca o husa htc m9 este vitala pentru acesta, in schimb ce altii sunt de parere ca o carcasa de telefon nu face altceva decat sa strice aspectul unui telefon si mai mult decat atat, sa il ingreuneze pe acesta.

Insa specialistii sunt de parere ca orice telefon trebuie sa fie protejat de o carcasa, pentru ca numai astfel el va fi mereu in siguranta si departe de pericolele ce- l pandesc.

Pe piata exista destul de multe tipuri de carcase de telefon, iar acestea pot fi clasificate in functie de materialele din care sunt realizate. Astfel ca, se pot gasi pe piata din Romania carcase de telefoane realizate din materiale precum metal, plastic sau silicon.

Husele samsung galaxy grand prime realizate din metal se gasesc mai greu in ziua de astazi, iar acest lucru se datoreaza in special faptului ca majoritatea producatorilor de carcase de telefon au renuntat la idea de a crea astfel de produse, din cauza faptului ca acestea nu erau foarte dorite.

Cei mai multi utilizatori de telefoane mobile au fost si sunt de parere ca aceste carcase de telefon realizate din metal sunt grele, iar astfel ingreuneaza si telefoanele mobile. In ceea ce priveste protectia pe care acestea o pot oferi unui telefon mobil nimic de zic, pentru ca aceasta este una totala, mai ales atunci cand vine vorba despre lovituri sau cazaturi.

Carcasele de telefon realizate din plastic sunt cele mai populare in zilele noastre, iar asta se datoreaza in special faptului ca sunt foarte ieftine. Desigur, aceste tipuri de carcase de telefon realizate din plastic nu sunt foarte recomandate atunci cand vine vorba despre smartphone- uri, pentru ca se spune ca ajuta la zgarierea suprafetei acestora.

In ceea ce priveste protectia pe care aceste tipuri de carcase de telefon o confera, putem spune ca ea este una maxima, deoarece plasticul din care sunt realizate este unul destul de rigid si rezistent.

Carcasele realizate din silicon reprezinta ultimul trend in ceea ce priveste protectia telefoanelor mobile impotriva factorilor externi daunatori. Aceste carcase de telefon realizate din silicon prezinta performante destul de mari, iar datorita faptului ca sunt realizate din silicon, care este un material destul de moale si de flexibil, acestea au rolul de a atenua cazaturile sau impacturile cu alte corpuri rigide.

Preturile carcaselor de telefon realizate din silicon sunt intr- adevar ceva mai piperate, insa atunci cand doriti sa aveti un telefon mereu protejat si care sa aiba un aspect unic, acest lucru nu mai conteaza.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation