Tag Archives: Telecomanda

Avansul tehnologiei Android, din ce in ce mai rapid

Avansul tehnologiei Android, din ce in ce mai rapidTehnologia telefoanelor inteligente Android este din ce mai in ce mai avansata. Numeroase piese telefoane iPhone si accesorii utile pentru utilizatorii de telefoane inteligente se gasesc pe piata de profil la un pret foarte bun.

Telefoanele inteligente intampina dificultati in timp deoarece ele ruleaza foarte multe aplicatii care le incetineste acestora functionarea si provoaca intarzieri in rularea unor aplicatii.

In Google Play exista o aplicatie denumita Greenify care poate stopa unele aplicatii acestea nemaifiind pornite din nou. Astfel, telefonul functioneaza mai bine si nu mai intarzie deloc rularea unor aplicatii. Chiar si cele mai performante telefoane inteligente pot avea probleme, iar utilizatorii intampina dificultati in rularea unor aplicatii si optiuni ale dispozitivelor lor. Continue Reading

Peripetii cu portile automate

Peripetii cu porti automateNu de putine ori am auzit povestea cu “prietenul meu a patit asta candva”, dar de data asta chiar un prieten a patit cateva peripetii cu porti automate. Aici chiar ma refer la porti automate, nu v sau mai stiu eu ce.

Mai exact portile de la locul sau de munca. Pentru ca firma a crescut, s-au gandit sa simplifice lucrurile si sa puna porti automate la parcarea companiei. Fiecare angajat a primit o telecomanda, astfel doar ei puteau intra acolo. Un set de porti automate a fost mai ieftin oricum decat angajarea unui paznic full time.

Portile automate sunt excelente, te scutesc de a deschide manual porti mereu, sa pierzi o groaza de timp intrand si iesind din masina, dar daca nu esti atent, mai ales cand ai porti automate la munca, poti sa dai de belea. Continue Reading