Site-ul tau este responsive?

Site-ul tau este responsive?Cu totii cunoastem faptul ca lumea este atat de dinamica si de schimbatoare, astfel incat utilizatorii trec rapid de la calculatoare si laptopuri la telefoane mobile atunci cand vine vorba despre navigarea pe internet.

In foarte multe tari deja, exista persoane care folosesc mai mult telefoanele mobile si tabletele decat laptopurile si PC-urile, asa ca este foarte important ca antreprenorii sa aiba un site pentru afacerea lor care sa poata fi accesat de pe un dispozitiv mobil.

Un site web “mobile – friendly” trebuie sa poata fi afisat corect atat pe dispozitivele mobile cat si pe laptopuri sau pe pc-uri, indiferent de rezolutie.

Un site mobile friendly trebuie sa aiba scrolling minimalizat si sa fie usor de navigat, si deasemenea este foarte important sa se incarce foarte rapid.

Prin modificarea website-ului in asa fel incat sa fie mobile-friendly, acesta se va transforma intr-unul mult mai vizibil pentru mai multe categorii de persoane si implicit se va bucura de un mult mai mare trafic. Iata cateva sfaturi utile de care sa tii cont in momentul in care intentionezi sa iti faci site-ul responsive.

Motivul crearii unui website este unul cat se poate de simplu si are la baza transmiterea informatiilor catre client sau, dupa caz, pentru vanzarea produselor sau a serviciilor firmei. La fel, scopul vizitei unui utilizator este acela de a obtine informatia de care are nevoie sau chiar si acela de a cumpara produsul cautat intr-un mod cat mai rapid.

Astfel, daca optezi pentru cele mai bune servicii de web design si le oferi vizitatorilor un site simplificat si usor accesibil, ii vei ajuta sa obtina informatiile pe care le doresc sau sa isi cumpere produsele tale, iar ei vor fi satisfacuti de modul in care te comporti cu ei, motiv pentru care vor reveni si cu alta ocazie.

lensa.ro

In schimb, daca ai un site greoi sau complicat, cu siguranta nu te vei bucura de succesul mult dorit, pentru ca atat de repede cum vor veni, vor si pleca de pe site vizitatorii. Mai rau decat asta, este faptul ca isi vor indrepta atentia spre site-urile concurentilor tai, asa ca trebuie sa te asiguri ca nu ai un site complicat si greoi.

Din acest motiv este important sa alegi cu grija tema folosita, este important ca aranjarea in pagina sa fie cat mai potrivita, trebuie sa acorzi o mare atentie butoanelor call – to – action dar si sa ai URL-uri prietenoase sau alte detalii care sa faca diferenta in favoarea ta.

Important de precizat este ca trebuie sa ai un site ideal pentru orice rezolutie, astfel incat sa nu fie necesar ca vizitatorul sa puna telefonul pe verticala sau orizontala doar pentru a putea vedea toata pagina.

Exista instrumente de web design utile in acest sens, insa specialistii in web design care se ocupa de site-ul tau cunosc deja aceste instrumente si le folosesc de fiecare data.

Asadar, este foarte important sa ai grija de site-ul tau atunci cand ai o afacere, pentru ca te poate ajuta sa atragi multi clienti dar si sa indepartezi multi clienti de afacerea ta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation