Sfaturi pentru telefoanele mobile tinute in masina

In principiu, aveti trei pozitii principale de montare – parbriz, orificiu de aerisire sau CD player – si doua tipuri de montare, magnetice sau suport. Depinde de dvs. si de aspectul interior al masinii dvs., dar, ca intotdeauna, verificati recenziile online si feedbackul utilizatorilor inainte de a face o investitie.

Aceasta este intreaga temelie a configuratiei in masina si trebuie sa o faceti bine si sa va tineti ochii de pe sosea chiar si pentru o secunda deoarece o secunda este suficienta pentru a intra intr-un sunt sau a face ceva mai rau.

In ceea ce priveste suport telefon auto, aveti o serie de optiuni. Prietenii nostri de la Lifehacker va recomanda iOttie Easy One Touch ($ 25) sau Ram Mount RAM X-GRIP ($ 25) pentru parbrizul dvs., Mpow Grip Magic Air Vent Magnetic pentru masina (8 $) sau Kenu Airframe + orificii, sau Mountek nGroove Grip ($ 22) pentru CD player. Toate sunt sigure si se potrivesc cu o varietate de telefoane.

Wirecutter  sugereaza intre timp slotul pentru CD-uri TechMatte MagGrip ($ 11) sau Exogear ExoMount Touch CD ($ 29). Toate preturile citate sunt de la Amazon si sunt corecte in momentul scrierii.

Cealalta optiune este sa folositi telefonul prin intermediul tabloului de bord integrat al masinii dvs., asa cum puteti face cu Android Auto si Apple CarPlay, caz in care nu conteaza exact in suportul in care telefonul dvs. este asezat fizic (atata timp cat este in masina) . Vom acoperi acest lucru mai tarziu.

Exista o varietate de moduri de a va face telefonul pregatit pentru masina si sigur pentru utilizare. Pe Android, cel mai evident este sa descarci Android Auto, care poate functiona independent atat pe telefoane, cat si pe sistemele de bord de masina.

Aplicatia foloseste o interfata noua pentru telefonul tau, care se bazeaza pe afisaj in timp ce esti in miscare. De asemenea, se activeaza controlul vocal, daca acesta nu a fost deja activat si face ecranul mai usor de citit – carduri mari care arata vremea, destinatiile si mesajele ocupa ecranul frontal, in timp ce aplicatii precum Spotify si Google Maps au interfete speciale ajustate Android Auto.

Serati totul pentru aplicatie si puteti dezactiva notificarile mesajelor daca nu doriti sa fiti deranjati sau setati un raspuns automat (cum ar fi “nu pot raspunde, conduc”) care functioneaza in mai multe aplicatii, inclusiv Google Hangouts si Facebook Mesager. De asemenea, puteti lansa automat interfata cand este detectata o stereo Bluetooth.

Nu este singura varianta pe Android. AutoMate si Drivemode au o abordare similara, AutoMate avand interfata mai intuitiva, iar Drivemode avand functiile mai bune – elimina in mod esential necesitatea de a privi ecranul telefonului dvs., deoarece puteti raspunde la mesaje, schimbati directiile de navigare si multe altele vocea ta.

lensa.ro

Nu te bucura insa – poti fi totusi distras in timp ce vorbesti cu asistentul Google sau asculti muzica. Focalizarea principala trebuie sa fie pe condus si, daca telefonul dvs. afecteaza acest lucru, opriti-l sau dati-l pe mute pana in momentul in care ajungeti la destinatie.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation