Sfaturi pentru deratizare

lensa.ro

Sfaturi pentru deratizareInstalatiile sanitare ar trebui sa fie verificate periodic pentru scurgeri de tevi. In plus, ar trebui sa verificati sigiliile din jurul cazilor si toaletelor. Daca sigiliul este vechi si se deterioreaza, etansati-l pentru a preveni infestatiile. Jgheaburile reprezinta o alta sursa de umiditate excesiva in afara casei. Jgheaburile ar trebui sa fie libere de infundare, cu puturi drepte care se scurg bine din fundatie.

Spatiile de crawl sunt adesea trecute cu vederea ca surse de umiditate. Inspectorii nostri folosesc contoarele de umiditate pentru a determina daca conditiile sunt favorabile infestarilor. Daca umiditatea din lemn este prea mare, poate fi colonizata prin termite sau prin insecte si ciuperci distrugand lemnul. Puteti apela si la servicii de deratizare birouri, hoteluri si restaurante.

Eliminati si reduceti dezordinea

Nu numai ca dezordinea va oferi un loc linistit pentru a trai, dar si va va face mai putin probabil sa observati o problema. Cutiile depozitate care sunt rareori observate si perturbate inseamna ca infestatiile daunatoare pot creste. O atentie deosebita trebuie acordata depozitarii articolelor din lana si a fibrelor naturale, deoarece acestea sunt preferate pentru molii de imbracaminte si pentru gandacii de covoare si termite.

retroboutique.ro

Silverfish se hraneste cu lipici, hartie, carti si tapet. Prin urmare, ar trebui sa aruncati in mod regulat ziare si alte obiecte salvate pentru reciclare. Orice trebuie sa fie depozitat pentru o perioada lunga de timp trebuie sa fie pus in recipiente bine etansate dupa spalare sau curatare uscata.

Incercati-va casa

Casa ta poate avea cateva cai ascunse pe care daunatorii le folosesc pentru a ajunge in casa ta. Programati o ora la fiecare cateva luni pentru a efectua o inspectie vizuala a exteriorului casei dvs. pentru a cauta mici fisuri si gauri. Etansarea usilor, ferestrele si ecranele de aerisire si gaurile de patch-uri in jurul robinetelor si cablurilor exterioare sunt esentiale pentru pastrarea daunatorilor afara.

Acest pas este cel mai critic in cadere atunci cand vremea se raceste si insectele si rozatoarele incep sa caute un loc cald pentru a petrece iarna. Cele mai multe reparatii se pot face cu caldura si ciment. Nu sunteti sigur de unde sa incepeti? Echipele noastre de deratizare  va pot ajuta sa localizati fisurile mici si gaurile care pot deveni puncte de intrare potentiale si puteti instala o protectie de durata.

Curatati-va casa in mod regulat

Aspirati in mod regulat, mai ales daca aveti pisici sau caini care pot ridica purici in aer liber. Stergeti contoarele, spalati vasele si maturati zilnic bucataria. Controlati regulat dulapurile  de camara si condimente pentru molii de mancare si gindacii de faina care pot intra in casa in produse din cereale ambalate din magazin. Expertii nostri pot gasi daunele si va pot ajuta sa identificati stadiile de viata ale daunatorilor pe care ii aveti.

Urmand aceste sfaturi preventive impotriva daunatorilor, nu numai ca puteti reduce abundenta daunatorilor din jurul casei dvs., dar si probabilitatea ca acestea sa devina o problema in viitor.

Daca gasiti ca locuinta dvs. a fost invadata de daunatori sau de rozatoare, contactati astazi Deratizare completa pentru o inspectie gratuita.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation