Sfaturi pentru a avea un site de succes

Sfaturi pentru a avea un site de succesUn site de succes realizat cu un web design pentru performant este o garantie a cresterii traficului si vanzarilor pentru orice afacere desfasurata in mediul online.

Un site bun nu inseamna doar imagini frumoase, ci trebuie sa se concentreze si asupra a ceea ce vor sa gaseasca utilizatorii pe el. De acest principiu trebuie sa tina seama orice specialist in web design atunci cand concepe un site pe care il vrea de succes.

Inainte de conceperea site-ului, e bine ca obiectivele sa fie clar definite pentru ca ele sa fie indeplinite de cei care doresc sa ofere utilizatorilor lor ceea ce ei cauta. Un specialist in domeniu stie sa conceapa fiecare sectiune a site-ului tau, astfel incat acesta sa fie unul functional si eficient atunci cand utilizatorii il acceseaza.

Odata ajunsi pe site-ul tau, utilizatorii ar putea sa nu gaseasca prea usor ceea ce cauta pe el. Din acest motiv, e nevoie de o sectiune speciala de cautare pe site a informatiei dorite de utilizatori. O pagina de internet buna ofera oricui ceea ce doreste sa afle, fara ca acel utilizator sa fie nevoit sa caute prea mult sau sa piarda timpul pentru a-si da seama cum sa gaseasca tot ce cauta acolo.

Chiar daca informatia necesara nu este disponibila imediat, utilizatorii nu trebuie sa caute prea mult pentru a o gasi, iar acest lucru trebuie facut in doar cativa pasi simpli. Un site care arata bine nu are prea multe culoriĀ  in interfata lui. Cei care cauta continut urmaresc neaparat sa gaseasca materiale video, asa ca o includere a acestui tip de fisiere pe site-ul tau este mereu o idee binevenita.

Daca ai un blog sau un site de stiri si vrei sa aduci cat mai multi vizitatori pe el sau cititori care sa acceseze subiectele abordate, urmareste ceea ce se cauta mai mult pe internet prin intermediul Google Trends. Acesta este util in special pentru cei care detin bloguri sau site-uri de continut unde numarul vizitatorilor conteaza. Un subiect bine abordat si cautat de utlizatorii de internet este unul care are un titlu potrivit, un continut bine structurat, nu este prea lung, prea scurt si nu plictiseste.

Paragrafele articolului trebuie si ele bine gandite, iar introducerea articolului (primul paragraf, denumit si sapou) trebuie sa fie destul de buna pentru a face pe cineva sa citeasca tot articolul. Acum sunt tot mai apreciate articolele care ofera acces la materiale multimedia, la galerii foto sau imagini. Integrarea continutului de pe YouTube pe site-ul tau este o metoda eficienta de a creste numarul de accesari de pe site-ul pe care il detii.

Cuvintele cheie atasate articolului tau trebuie sa fie comuse din mai multi termeni si sa nu contina un singur cuvant relevant. Astfel, iti vei asigura un public care iti viziteaza site-ul in functie de subiectele tratate de articolele tale. De asemenea, ai grija sa imparti un articol mai lung in subsectiuni introduse de subtitluri sugestive pentru ceea ce ele contin.

retroboutique.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation