Sfaturi despre optimizarea SEO

lensa.ro

Sfaturi despre optimizarea SEOOptimizarea SEO reprezinta un domeniu foarte provocator si de aceea ne-am decis ca in acest articol sa va impartasim sfaturile primite de la o firma de optimizare SEO Cluj.

Daca ne place sau nu atunci cand vorbim despre motoare de cautare, mai ales in Romania ne referim in special la Google. In articolul acesta va prezentam o lista cu cele mai importante lucruri pe care puteti sa le face pentru a va optimiza site-ul pentru motoarele de cautare.

De asemenea am vrea sa clarificam ce inseamna SEO si de ce este el atat de important. In prezent daca nu aveti un site web pentru afacerea pe care o desfasurati inseamna ca nu aveti identitate in mediul online si ca ii determinati pe clienti sa ajunga la voi doar prin intermediul locatiei fizice ceea ce ii face pe acestia sa fie intr-un numar extrem de limitate.

Aceasta limitare este cauzata exact de lipsa site-ului web pentru ca in locatia fizica va vor cauta doar clientii care sunt in trecere prin zona respectiva sau cei care locuiesc in acea zona pe cand daca sunteti si pe internet va pot accesa persoane din mai multe zone pentru ca dispare in mod automat restrictia de spatiu.

De asemenea, daca aveti un site web si nu va ocupati de optimizare si de SEO acesta nu va aparea ca si rezultat in cautarile de pe Google si atunci clientii nu vor ajunge la voi. Practic site-ul va fi degeaba daca va fi listat pe ultimele pagini.

Scopul fiecarui site este acela de a fi listat in top si nu in coada listei si de aceea si concurentii isi fac promovare. Sunt unele expresii de cautare pe care concurenta este acerba si la fel se intampla si cu unele nise sau cu unele domenii, care sunt destul de greu de accesat fara o promovare temeinica.

Noi va recomandam sa apelati de fiecare data la o firma de seo care sa stie ce sa faca si sa alegeti preturile mai mari se serviciile de calitate in locul ofertelor foarte ieftine. Desigur pretul este subiectiv si ar trebui sa alegeti analizand atent serviciile oferite si in acelasi timp ar trebui sa analizati si parerile clientilor firmei respective inainte de a incheia un contract.

Dupa ce stabiliti legatura cu o firma de SEO pasul urmator este acela de a transmite persoanelor cu care colaborati si ce asteptari aveti si ce anume doriti de la site. Poate vreti pur si simplu sa fiti cunoscuti si sa lucrati la imaginea firmei sau poate vreti sa va mariti numarul de clienti.

De asemenea se poate intampla sa doriti sa promovati anumite evenimente, aumite reduceri sau sa incercati sa cresteti vanzarile pe o gama anume de produse.

Toate aceste detalii trebuie sa fie transmise echipei de SEO pentru ca astfel sa puteti avea exact ceea ce voiati si pentru ca ei sa stie spre ce anume sa se orienteze si cum sa isi planifice actiunile in timpul campaniilor de promovare. De asemenea, este recomandat sa le ascultati sfaturile si sugestiile.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation