Se merita sa iti cumperi un telefon Huawei P10 Lite?

Se merita sa iti cumperi un telefon Huawei P10 Lite?Telefoanele mobile au o importanta aparte pentru noi oamenii datorita faptului ca pot sa fie folosite cu succes atat pentru a comunica, cat si in foarte multe alte scopuri.

Tocmai acesta este si motivul pentru care fiecare persoana isi doreste sa aiba mereu in posesie un dispozitiv care sa fie cat se poate de performant.

Foarte multe persoane isi doresc un dispozitiv de la un brand de top precum Samsung, sau un model iPhone de la Apple, insa cei care isi doresc un telefon mobil la un pret atractiv ar trebui sa isi indrepte atentia si spre modelul Huawei P10 Lite.

Un astfel de telefon are un pret atractiv, preturile accesoriilor Huawei sunt atractive, iar atunci cand discutam despre piese telefoane Huawei, acestea sunt deasemenea ieftine in comparatie cu piesele altor telefoane.

lensa.ro

Revenind la modelul Huawei P10 Lite, cei de la Huawei au creat telefonul pentru a uimi. Telefonul are un cadru metalic cu finisaj de diamant, sticla curbata dublu fatetata 2,5D, si un design simplu, ceea ce face ca telefonul sa fie impresionant.

Acesta este prevazut cu o baterie de 3.000mAh, iar o incarcare de 10 minute a telefonului alimenteaza telefonul astfel incat doua ore acesta sa fie folosit pentru a urmari videoclipuri.

Tot referitor la baterie, trebuie mentionat faptul ca dispozitivul dispune de incarcare rapida 18 W, 9 V 2 A, dar si de economisire inteligenta a energiei 5.0.

Procesorul Kirin 658 al modelului Huawei P10 Lite reduce consumul de butere si imbunatateste in acelasi timp performanta, iar astfel creaza o experienta deosebita pentru persoana care foloseste telefonul.

Telefonul este prevazut cu un senzor de amprenta care deblocheaza telefonul in doar 0.3 secunde, ceea ce face ca modelul Huawei P10 Lite sa tina pasul cu viteza vietii cotidiene.

Spatiul de stocare intern al unui asemenea telefon este de 32 GB, in timp ce memoria RAM este de 3 GB, iar aceste specificatii sunt ideale pentru un telefon modern cum este acest model de la Huawei.

Cei de la Huawei s-au gandit si la faptul ca persoanele care isi vor cumpara un astfel de telefon isi vor face multe selfie-uri, astfel ca au optat pentru o camera foto frontala de 8 mega pixeli, in timp ce camera foto principala a acestui telefon este de 12 mega pixeli.

La fel ca si majoritatea producatorilor de telefoane mobile, Huawei foloseste sistemul de operare Android pentru telefoanele sale, iar in cazul modelului Huawei P10 Lite, sistemul de operare ales este Android 7.0 Nougat.

Nu in ultimul rand, trebuie precizat faptul ca si dimensiunile unui telefon sunt foarte importante, asa ca trebuie precizat ca modelul Huawei P 10 Lite are o greutate de 146 grame, o grosime de 7.2 mm, o latime de 72mm si o inaltime de 146.5 mm.

In ceea ce priveste culorile, acest model de la Huawei se poate gasi pe piata avand urmatorile culori: auriu platinat, alb perlat, albastru safir sau negru.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta cei care se afla in cautarea unui telefon cu specificatii tehnice notabile si care sa aiba un pret atractiv, se pot orienta spre modelul Huawei P10 Lite.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation