Samsung Galaxy S4 ‘’Life Companion‘’

Samsung Galaxy S4 ‘’Life Companion‘’Samsung Galaxy S4 este prezentat ca fiind un partener perfect in viata fiecaruia dintre noi . Este un smartphone care se potriveste perfect cu fiecare utilizator in parte .

Dwyn.ro , un brand cu peste opt ani de traditie pe piata online de electronice si electrocasnice din Romania , va pune la dispozitie o  gama variata de telefoane ieftine . Toate produsele comercializate sunt originale iar in anumite cazuri sunt insotite de certificate de garantie emise de producatori . Pentru a vizualiza intreaga gama de produse propusa de Dwyn Shop va invitam sa accesati Dwyn.ro.

Creat special pentru a simplifica viata utilizatorului fiind in acelas timp si o sursa buna de divertisment . Fiecare dintre functiile acestui smartphone este creata pentru a imbunatati semnificativ viata cotidiana a utilizatorului .

Traim intr-o era in care totul tinde spre infinit tocmai de aceea expertii Samsung au dezvoltat un nou concept de design care sfideaza limitele posibilului .  Galaxy S4 este de departe cel mai rafinat si mai usor telefon din gama Galaxy .

Noul ecran Full HD Super Amoled este extrem de cuprinzator , capabil sa surprinda toate momentele importante din viata dumneavoastra . Va  ofera posibilitatea de a executa si combina fotografii cu expunere multipla pentru un plus de dramatism momentelor speciale din viata dumneavoastra .

Mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy S4 puse impreuna alcatuiesc un puternic sistem audio cu o calitate a sunetului dementiala . Totodata , conectand wireless mai multe telefoane Samsung Galaxy S4 va puteti juca si puteti transfera fotografii cu prietenii dumneavoastra  .

Samsung Galaxy S4 te aduce mai aproape de cei dragi oferindu-va posibilitatea de a partaja ecranele cu cei dragi sau sa intreprindeti o multime de activitati distractive , precum ascultarea melodiilor preferate .

Daca distanta nu mai este de mult o problema , de acum nici barierele lingvistice nu mai reprezinta o problema  , gratie unui nou concept dezvoltat de expertii Samsung . Puteti sa scrieti sau sa spuneti tot ce doriti in limba materna iar Galaxy S4 traduce totul in orice limba doriti dumneavoastra . Asadar , aveti la dispozitia dumneavoastra cel mai bun insotitor in vacantele in strainatate , va ajuta sa descoperiti si sa explorati cele mai exotice locatii de pe mapamond si sa comunicati cu usurinta cu localnicii regiunilor vizitate.

Un smartphone de-a dreptul incredibil care se preocupa pana si de sanatatea dumneavoastra . Galaxy S4 va monitorizeaza nivelul de conditie fizica pe toata durata zilei dar si in timpul exercitiilor fizice ajutandu-va si sa indepliniti obiectivele fitness propuse . Va ajuta sa va mentineti intr-o forma fizica de invidiat , oferindu-va informatii in timp real cu privire la consumul zilnic de calorii si a nivelului dumneavoastra de greutate . Noua functie ‘’Nivel de confort’’ semnaleaza daca factori ca umiditatea si temperatura mediului ambiant va afecteaza sanatatea .

Samsung Galaxy S4 este special creat pentru persoanele care obisnuiesc sa intreprinda mai multe activitati in acelas timp , si cum timpul este o reala problema pentru majoritatea persoanelor un telefon care sa simplifice viata cotidiana este un ‘’must have’’   .
Sunt convinsa ca o sa vi se para ireal sa faceti o multime de lucruri simultan fara a atinge telefonul . Ei bine , odata cu aparitia Samsung Galaxy S4 irealul devine real . Aveti posibilitatea de a suna un prieten , de a raspunde la un apel , de a va verifica casuta de e-mail etc,  in timp ce intreprindeti alte actiuni ,  fara a atinge telefonul .

Cu Samsung Galaxy S4 totul devine mult mai simplu !