Renoveaza-ti casa la costuri optime pentru tine

lensa.ro

Renoveaza-ti casa la costuri optime pentru tineOrice ai avea de facut in cadrul unui proiect de renovare se poate realiza cu eforturi moderate din punct de vedere financiar atunci cand cauti ceea ce iti trebuie.

Fie ca tu cauti scari lemn sau alte materiale de constructii si finisaje, acestea sunt din abundenta pe piata si pot fi cumparate la preturi foarte bune. Vei avea nevoie de bani lichizi, insa asigura-te inca de la inceput ca nu depasesti cu mult bugetul alocat.

Pentru a face acest lucru cat mai bine, stabileste-ti o marja de eroare in care sa te incadrezi cu bugetul alocat intregii lucrari de renovare. Investeste acolo unde trebuie si vei spori cu mult valoarea de piata a casei tale, ceea ce va cantari destul de greu la o eventuala revanzare pe piata imobiliara.

Specialistii in domeniul imobiliar spun ca baia e foarte importanta intr-o casa, iar in ea trebuie sa investeti aproximativ 10% din valoarea totala a locuintei tale.

Dar atunci cand e nevoie de lucrari complexe de renovare poti aborda o strategie diferita, in special in cazul in care gradul de deteriorare al casei tale este unul avansat. Odata ce stii exact ce buget vei aloca intergii operatiuni de enovare, trebuie sa iti stabilesti prioritatile si sa vezi ce anume trebuie reparat mai intai.

Nu arunca cu banii pe fereastra si investeste-i cu cap, cumparand materiale de calitate la un pret bun si gasind specialisti cu experienta in renovari.

O investitie bine facuta se vede imediat, iar tu vei fi multumit de ceea ce vei obtine cu banii tai. Tendinta pe piata de profil este spre construirea unor locuinte care sa faca economie de energie. In aceasta privinta pori imbunatati lucrurile pentru tine. Daca ai o suma initiala de bani de ajuns pentru a acoperi costul unor dispozitive ecologice de producere a energiei, te vei felicita mai tarziu pentru o astfel de decizie.

retroboutique.ro

Concret, ceea ce poti face este sa instalezi panouri solare in curtea ta sau pe acoperisul locuintei si, eventual, un dispozitiv eolian de producere a energiei necesare in casa. Alegerea pe care o vei face depinde si de zona in care locuiesti, caci poti opta pentru ambele metode sau doar pentru una, in functie de resursele pe care ti le ofera zona geografica in care locuiesti.

O serie de panorui solare de mici dimensiuni iti va aduce un plus de energie in casa si va duce la o scadere considerabila a facturii de energie electrica lunara.

In plus, iti poti instala pe acoperisul casei tale si panouri solare special concepute pentru incalzirea apei folosite in casa ta. Astfel, vei avea in majoritatea timpului apa calda in baie si in bucatarie fara a cheltui multi bani pe energia electrica venita pe reteaua centralizata.

Nu trebuie sa iti faci griji, caci apa care nu poate fi incalzita din cauza lipsei luminii solare abundente poate fi incalzita inclusiv prin metoda traditionala. Toate dispozitivele de acest tip includ si optiune de incalzire a apei prin reteaua clasica de electricitate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation