Puterea pokerului pe internet

Puterea-pokerului-pe-internetPokerul e unul dintre cele mai accesate jocuri in cadrul caselor de pariuri  pe internet online. Nu se stie exact cand, cum sau unde a aparut pokerul cert este ca acum pokerul detine o mare pondere din pariurile facute pe internet.

Popularul joc se bazeaza pe mizarea unei anumite sume pe valoarea combinatiei de carti din mana jucatorului, castigatorul fiind cel cu combinatia cea mai buna sau cel care ramane singur intr-o ,,mana’’.

Pokerul este poate si unul dintre cele mai datatoare de dependenta jocuri la nivel mondial, ramanand insa la alegerea celui ce apeleaza la pariuri pe internet online cat pariaza, cat joaca si cand se opreste.

Multiplele variante de poker se leaga de acelasi sistem principal, si anume jocul incepe cu un numar de carti pe care dealerul le da jucatorilor, apoi urmeaza un rand de beturi, apoi un numar de carti sunt date jos de dealer, intre acestea jucatorii pariind in continuare.

La  multe case de pariuri online (o lista foarte buna a acestora o puteti gasi pe www.pariuripeinternet.ro ) gasiti  pokerul  ca si categorie separata, si multe dintre acestea ofera o anumita suma pentru incepatori, reusind astfel sa atraga foarte multa lume.

Dar de ce a devenit pokerul asa de puternic in lumea pariurilor, online sau nu!!! Ei bine in principal pentru ca ofera acel sentiment de risc de care orice parior are nevoie, apoi este un joc care necesita multa concentrare, inteligenta si rapiditate psihica. Chiar daca vorbim de turneele fizice de poker sau de cele online, pokerul face din jucator o persoana mai buna, cu abilitati psihice mai bune si care duce la o dezvoltare mentala benefica.

Diferenta dintre cele doua tipuri de turnee este modul in care jucatorul isi citeste adversarii. Dupa cum multi spun pokerul este o combinatie intre noroc, inteligenta si citirea adversarului. Acest lucru este mai greu de facut cand adversarul este la mii de kilometri distanta, iar tu ai de a face cu o interfata virtuala, care nu reactioneaza in niciun fel la miscarile tale, la pariurile pe pare tu le faci. Au fost cazuri de jucatori excelenti in online care insa au clacat la turneele reale, dar si cazuri in care marii jucatori de poker au ramas uimiti si chiar au fost eliminati din turnee de jucatori veniti din online, cu un anumit stil de joc mai agresiv, si care erau foarte greu de citit.

In anii ce urmeaza se preconizeaza ca pokerul si fotbalul vor ramane principalele atractii ale caselor de pariuri, online si nu numai, si chiar daca situatia pare a fi aceeasi si acum, aflati ca discrepanta va fi si mai mare, datorita zecilor de siteuri si platforme ce promoveaza pokerul , si care usureaza accesul la turnee mondiale. Tot ce iti trebuie este un cont bancar, o depunere pe o astfel de platforma si cateva clickuri si te poti ,,aseza’’ la masa cu jucatori ce fac milioane de dolari sau euro din acest joc ce va ajunge atractia principala a pariorilor in anii ce urmeaza.


Alte articole:
1. Mareste-ti castigul cu pariurile de tip “spread”
2. Mafia pariurilor si Interpolul
3. Pariuri online sau pariuri locale ?
4.  Pariuri pe baschet