Probleme frecvente cu HTC One M8 si cum sa le rezolvi

Probleme frecvente cu HTC One M8 si cum sa le rezolviNu este un secret desi au trecut cativa ani de cand a aparut pe piata, exista inca persoane care folosesc telefoanele HTC One M8. HTC One M8 este un telefon cu aspect superb si ofera caracteristici si calitati unice care il fac sa iasa in evidenta. Dar oricat ne place, nu este un dispozitiv perfect. La fel ca toate smartphone-urile, are partea sa de probleme. Am gasit unele dintre cele mai frecvente probleme cu HTC One M8 si am oferit cateva solutii posibile pe care sa le incercati in cazul in care va veti confrunta cu acestea.

Obiectivul camerei este zgariat

Multi oameni au avut probleme cu obiectivul camerei de pe HTC One M8 devenind zgariat. In timp, poate ridica atat de multe zgarieturi incat are un impact asupra fotografiilor pe care le faceti. Consensul general este ca zgarierea apare in general pe un invelis special, care este un strat suplimentar deasupra lentilei de sticla, posibil pentru a reduce reflectiile sau amprentele.

Daca detineti un asemenea telefon si va confruntati cu o asemenea problema, cel mai probabil veti ajunge cu telefonul intr-un service gsm pentru remedierea problemei.

Ecran spart

Multi utilizatori au ajuns in service cu dispozitivele HTC One M8 pentru o inlocuire ecran Htc, iar in 99% din cazuri problema a fost provocata de un puternic impact. Atunci cand dispozitivele sunt protejate cu o folie de protectie din sticla pentru ecran si cand sunt pastrate intr-o husa, sansele ca ecranul sa se sparga din cauza impactului scad foarte mult.

Castile nu functioneaza

Cativa proprietari de One M8 au intrat intr-un glitch in care isi conecteaza castile, iar telefonul nu le recunoaste. Cand canta muzica, acesta continua sa iasa dintre difuzoare si pictograma castilor nu apare pe ecran.

Solutii potentiale:

  • Primul lucru este sa incercati castile cu un alt dispozitiv, doar pentru a va asigura ca functioneaza cu siguranta.
  • Asigurati-va ca portul castilor este lipsit de praf si resturi. Suflati in ele, sau chiar mai bine folositi un pic de aer comprimat.
  • Puteti verifica daca problema este o aplicatie terta parte. Apasati si mentineti apasata tasta de pornire, apoi atingeti si mentineti apasat oprirea si cand vedeti Reinitializarea in modul sigur atingeti Restart. Daca problema a disparut, atunci este cu siguranta o aplicatie care o provoaca. Puteti dezinstala una cate una si testa sau puteti reseta din fabrica.
  • Ati putea incerca o resetare din fabrica. Mai intai va trebui sa faceti o copie de siguranta si apoi sa mergeti la Setari> Backup si resetare> Resetare telefon. Dupa ce este completa, instalati selectiv aplicatiile si aveti grija sa reveniti la problema, doar in cazul in care este legata de o aplicatie terta parte.

Daca mai aveti problema, ar putea fi o defectiune hardware. Este timpul sa contactati HTC sau sa va deplasati cu dispozitivul intr-un service gsm, acolo unde specialistii vor depista motivul pentru care castile nu functioneaza, si vor gasi cea mai eficienta solutie pentru a remedia problema.

lensa.ro

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai frecvente probleme ale dispozitivelor HTC One M8, insa din fericire specialistii de la service pot remedia problemele, atunci cand dvs. nu reusiti.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation