Probleme cu ecranul pentru Huawei Mate 10 Lite

Probleme cu ecranul pentru Huawei Mate 10 LiteIn ultimul timp, foarte multe persoane care au fost nevoite sa isi inlocuiasca vechile smartphone-uri, si-au indreptat atentia spre Huawei, un brand a carui popularitate a crescut foarte mult in ultimii ani.

Din ce in ce mai multe persoane au ales sa isi indrepte atentia spre dispozitivele acestui producator, iar Huawei Mate 10 Lite se afla in topul preferintelor utilizatorilor.

Desi dispozitivul dispune de specificatii tehnice notabile si are un pret atractiv pentru orice utilizator, trebuie mentionat faptul ca la fel ca si alte smartphone-uri de pe piata, poate intampina diferite probleme de functionare.

Cele mai multe modele Huawei Mate 10 Lite care ajung in service au probleme cu ecranul. Dintre acestea, cele mai multe modele Huawei Mate 10 Lite au display-ul spart datorita neglijentei utilizatorilor, iar singura reparatie posibila consta intr-o inlocuire display Huawei Mate 10 Lite.

Este foarte important de mentionat faptul ca persoanele care isi cumpara un model Huawei Mate 10 Lite, ar fi mai indicat sa treaca pragul unui service gsm pentru a-si echipa telefonul cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, decat sa mearga mai apoi cu telefonul pentru inlocuirea display-ului, acesta avand probleme tocmai datorita lipsei foliei.

Alti utilizatori de Huawei Mate 10 Lite, ajung cu dispozitivele in service datorita faptului ca ecranul tactil nu mai raspunde. In urmatoarele randuri vom discuta pe scurt si despre aceasta problema.

Ecranul tactil care nu raspunde

lensa.ro

Multi utilizatori au raportat despre inexactitatea ecranului tactil. Oricum, aceasta problema poate fi rezolvata cu usurinta, iar in continuare veti descoperi si solutiile:

  • Incercati sa reporniti Huawei Mate 10 Lite si verificati daca problema este rezolvata;
  • Asigurati-va ca nu purtati manusi, iar cazul in care le purtati, nu uitati sa activati modul de manusa;
  • Accesati Setari <Asistenta inteligentă <Modul manusi;
  • Asigurati-va ca mainile sunt curate si nu umede;
  • Asigurati-va ca ecranul este complet curat si ca nu exista particule de ulei sau praf;
  • In unele cazuri ar putea aparea o problema software si ecranul tactil nu poate sa-si indeplineasca sarcinile;
  • Incercati sa resetati optiunea din fabrica, daca nu functioneaza nimic.

In cazul in care resetati telefonul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica, in mod normal problema ar trebui sa fie remediata. In cazul in care insa problema nu se poate rezolva nici in acest fel, atunci in mod evident cea mai indicata solutie este aceea de a duce telefonul intr-un service gsm.

Specialistii in reparatii smartphone vor face cercetari pentru a descoperi mai intai problema, dupa care vor cauta sa afle cauza problemei, iar mai apoi vor repara telefonul.

Asadar, acestea pot fi cateva probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de Huawei Mate 10 Lite. Cu siguranta insa, acest lucru nu inseamna ca toata lumea care isi cumpara un asemenea telefon, trebuie sa se confrunte cu asemenea probleme.

Exista si utilizatori care detin un asemenea telefon de ceva timp, si care se declara foarte multumiti de modul in care se comporta telefonul, si care chiar se felicita pentru alegerea facuta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation