Pro sau contra sistemului “payd picks”

 

Pro-sau-contra-sistemului-payd-picksDin lipsa de timp unii dintre noi alegem sa lasam anumite lucruri pe care le avem de facut in grija altor persoane, incercand pe cat posibil sa ne eliberam noua timpul atat de pretios.

De la a apela la un amic pentru a ne achizitiona un anumit produs si pana la a ne face cumparaturile cu ajutorul unei firme specializate, toate acestea se incadreaza in gama lucrurilor ce trebuie facute, insa de care ne exoneram delicat, plasandu-le in seama celorlalti.

Chiar si in ceea ce priveste activitatea de plasare a unor pariuri online, in ciuda faptului ca acestea pot fi facute din orice colt al lumii, data fiind libertatea pe care ne-o ofera tehnologia, uneori nu avem timpul necesar documentarii cu privire la anumite evenimente si competitii sportive pentru care am putea miza, si care ne-ar putea aduce un plus, din punct de vedere financiar. Biletul zilei de sambata

Ca in orice alt domeniu, si in acest caz speculantii dezvolta in mod constant tot felul de strategii care sa ne atraga, insa care nu de fiecare data lucreaza in favoarea noastra. Asa s-a ivit si la noi in tara conceptul de “payd picks” (alegeri platite), special creat pentru impatimitii de pariuri online, dar care nu beneficiaza de suficient timp destinat acestei activitati, in speta acumularii de informatie in vederea parierii eficiente.

Principiul de functionare al acestui sistem este unul destul de simplu, si este similar activitatii de tipser. Informarea, documentarea si intuitia sunt elementele care stau la baza alegerilor platite, cu singura diferenta ca la final de luna, pentru aceste servicii, in cel mai fericit caz este emisa si o factura in baza serviciilor prestate.

Pentru elaborarea unui plan de rezultate pentru care ulterior vor fi plasate pariurile, firmele specializate in payd picks fac o analiza stricta a competitiilor, a jucatorilor si a sanselor de reusita atribuite acestora. Exista deasemenea persoane specializate care se ocupa doar cu aceste lucruri, in functie de anumite nise, specifice domeniului sportiv ales. Pentru serviciile de aceasta natura oferite, sunt platite o serie de sume de bani, in functie de abonamentul ales si de perioada pentru care acesta se incheie.

Avantajele unui astfel de sistem constau in faptul ca ofera posibilitatea parierii fara a mai pierde timpul necesar documentarii cu privire la echipele de joc sau la modelele competitionale. In acest fel este sporita lejeritatea efectuarii pariului, mai ales in cazul conlucrarii cu o firma care beneficiaza de o oarecare incredere din partea utilizatorilor de profil, castigata in timp, printr-o deosebita seriozitate.

Paradoxal, ca dezavantaj putem mentiona tocmai faptul ca noi nu va trebui sa ne documentam, iar acest lucru da, este deficitar deoarece se presupune, in ipoteza in care nu stim mare lucru despre competitia pe care se mizeaza, ca ar trebui sa urmam orbeste planul pus la dispozitie de catre o astfel de firma. In acel caz, riscul poate fi usor mai mare decat daca am paria in baza propriilor cunostinte, sau in baza unui tipser junior, sansele noastre de reusita ramanand la latitudinea norocului.

Un alt dezavantaj consta in faptul ca nu toate aceste firme care promit “marea cu sarea”, iti si ofera acest lucru. Ca in orice alt domeniu, majoritatea antreprenorilor nu cauta decat obtinerea de profit pe termen scurt, chiar daca acest lucru se reflecta in inselatorii. De aceea, inainte de a apela la o astfel de firma este necesara o ampla cercetare a pietei, in scopul depistarii in timp util a celor care incearca sa ne insele practic pe banii nostri. Pariuri-x.ro are o sectiune dedicata tocmai acestui fenomen, reusind sa explice pariorilor inraiti care sunt riscurile la care se supun si care sunt avantajele deopotriva. Deasemenea, pe site-ul www.pariuri-x.ro puteti gasi si o lista a acelor firme care nu se ridica la standarde de seriozitate prea ridicate, astfel incat sa puteti preintampina o eventuala situatie de inselatorie din cauza lor.

Nu putem sti care este modalitatea de pariere generala, stabilita ca numitor comun al maselor de pariori. Unii aleg agentiile stradale de pariuri, altii pariaza online, si da, mai sunt si persoanele care apeleaza la servicii de payd picks. Indiferent de sistemul folosit, este bine ca acesta sa fie ales in deplina cunostinta de cauza, astfel incat castigurile sa poate fi considerabile, iar riscurile sa fie eliminate in totalitate. In prezent pariurile depuse in mediul online par a fi cele mai cautate, iar pentru aceasta, Pariuri-x.ro este site-ul care poate pune la dispozitie toata gama de informatii, atat cu privire la stiri si noutati competitionale, dar si cu privire la agentiile cele mai bine cotate, care va pot ajuta sa va bucurati din plin de activitatea de pariere.


Articloe asemanatoare:
1.  Pariurile sportive, un drum cu dus-intors
2. Meciurile live online – baza pariurilor de acasa
3. Agentii de pariuri online vs. agentii “la coltul strazii”
4. Pariurile sportive, un drum cu dus-intors