Tag Archives: Piata

Cum se aplica extensiile cusute?

Cum se aplica extensiile cusute?In cazul in care doresti sa apelezi la extensii par natural pentru a obtine lungimea pe care ti-o doresti, trebuie sa stii ca ai posibilitatea sa alegi intre doua tipuri: extensii temporare si extensii permanente. Extensiile temporare sunt cele tip clip on, care pot fi puse si indepartate acasa, fara interventia stilistului. Daca acest lucru ti se pare incomod, atunci cea mai buna solutie consta in extensii cusute, acestea avand un mare avantaj: nu afecteaza firul de par.

Spre deosebire de extensiile clip on, aceste extensii cusute nu necesita inlocuire timp de trei-patru luni, iar spre
deosebire de celelalte tipuri de extensii care mai exista pe piata, ele se aplica la rece, nefiind necesara folosirea unui aparat sau a unei solutii speciale. Continue Reading

Cateva sfaturi pentru alegerea unei huse de telefon

Cateva sfaturi pentru alegerea unei huse de telefonPosesorii de telefoane smart care au trecut prin experiente in urma carora telefonul a avut de suferit stiu foarte bine cat de important este sa folosesti o protectie in plus, protectie ce poate fi reprezentata perfect de o husa pentru telefon.

Odata cu aparitia pe piata a telefoanelor tot mai subtiri si cu ecrane tot mai mari, a crescut si riscul de accidente si tocmai din aceasta cauza ne vedem nevoiti sa cautam si alte moduri in care sa ne protejam investitia pentru ca nu este deloc convenabil ca dupa ce cumparam un telefon scump sa ni se sparga ecranul din simplul motiv ca nu a fost protejat corespunzator.

Telefoanele de la Apple sunt recunoscute nu doar pentru performante ci si pentru preturile lor destul de mari, si in acest caz, dupa cumpararea unui astfel de telefon vom dori sa il pastram in stare buna cat mai mult timp, iar pentru a face asta avem nevoie de huse de iPhone. Continue Reading