Pasionat de jocuri retro? Iata o lista pe care sa o incerci!

retroboutique.ro

Pasionat de jocuri retro? Iata o lista pe care sa o incerci!Daca esti pasionat de jocuri retro, iti prezentam o lista de aplicatii pe care sa le incerci pe telefonul mobil. Unele dintre ele sunt free, in timp ce altele nu sunt si trebuie jucate cu bani.

Raw Fury

Raw Fury este un dezvoltator pe Google Play cu cateva jocuri retro cu adevarat distractive. Dezvoltatorul are cateva titluri decente, inclusiv Kathy Rain (aventura point-and-click), Whispers of the Machine (Sci-Fi Noir, mysery), Dandara (platformer / Metroidvania) si Bad North: Jotunn Edition (RTS).

Fiecare joc este surprinzator de bine realizat si sunt exemple excelente de jocuri retro din genul fiecaruia. Ele reprezinta, de asemenea, ceva putin diferit de gama obisnuita de  arcade si platforme care domina de obicei liste de genul acesta. Unele dintre jocurile acestui dezvoltator sunt gratuite pe Google Play Pass.

lensa.ro

Jocuri SEGA Forever

SEGA are o gramada de jocuri retro in colectia SEGA Forever. Unele dintre titluri includ Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Golden Axe, Phantasy Star II, Ristar, Comix Zone, Kid Chameleon si multe altele.

Fiecare joc are propriile seturi de controlere si actiuni. Cu toate acestea, toti au o tema comuna: sunt jocuri vechi SEGA. Puteti juca fiecare joc gratuit cu reclame. Exista o achizitie optionala de 1,99 USD pentru eliminarea reclamelor.

Slayaway Camp si vineri 13

Slayaway Camp si Vineri 13 sunt jocuri de groaza cu elemente de puzzle retro. Slayaway Camp are tone de elemente gore, personaje deblocabile, 140 de niveluri si o coloana sonora inspirata din filme.

Vineri 13 prezinta 100 de niveluri, toate varietatile de Jason Vorhees, tone de elemente gore si multe altele. Ambele jocuri sunt de la acelasi dezvoltator. Sunt jocuri de puzzle retro excelente, cu unele teme pentru adulti.

Square Enix

Square Enix se numara printre cei mai buni dezvoltatori de jocuri retro. Au portat multe dintre clasicele lor console vechi pe mobil, cu mici elemente moderne. Unele dintre titluri includ mai multe jocuri principale precum Final Fantasy, mai multe jocuri principale Dragon Quest, Adventures of Mana, Secret of Mana, Chrono Trigger, Final Fantasy Tactics: WotL, The World Ends With You si multe altele.

Cei care cauta jocuri retro jRPG ar trebui sa inceapa cu siguranta de aici. Totusi, jocurile sunt cam scumpe.

Sky Force Reloaded

Sky Force Reloaded este un joc retro perfect. Dispune de o gramada de niveluri, nave care pot fi actualizate, comenzi simple si o multime de mini-misiuni de facut. Grafica nu este retro, dar  se simte ca in anii 1990. Este un titlu freemium cu cateva dintre capcanele obisnuite.

Cu toate acestea, compenseaza fiind accesibila, distractiva, moderna si retro, toate in acelasi joc. Daca aveti probleme cu bateria si nu puteti juca mereu jocul pentru ca vi se descarca telefonul poti cumpara acumulator original Samsung sau pentru orice alt telefon.

Stardew Valley

Stardew Valley este un simulator agricol. Va ofera aceeasi idee de joc ca Harvest Moon. Harvest Mono este disponibil din punct de vedere tehnic pe Android, dar jocurile au nevoie de ceva lucru inainte de a fi recomandate.

Stardew Valley este, de departe, cel mai bun simulator de agricultura in stil retro pe mobil. Incepeti cu o ferma mica langa un oras la fel de mic. Construiti orasul, mergeti la pescuit, lucrati cu orasenii si va distrati. Jocul este extrem de relaxant. Jocul este disponibil la 4,99 USD fara achizitii in aplicatie sau gratuit daca aveti Google Play Pass.

 

Be Sociable, Share!

One Thought on “Pasionat de jocuri retro? Iata o lista pe care sa o incerci!

  1. George on April 1, 2021 at 3:29 pm said:

    Super recomandarile, big like pentru articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation