Pariurile sportive, un drum cu dus-intors

Pariurile-sportive-un-drum-cu-dus-intorsCand joci la pariurile sportive nu te astepta sa te imbogatesti peste noapte decat daca ai vise premonitorii, care sa te ajute in acest sens. Altfel, nu este decat o alta situatie in care iti asumi, pana la ultimul banut, suma de bani pe care ai investit-o.

Jocul la pariuri functioneaza destul de simplu: sunt doua sau mai multe echipe, iar una din ele trebuie sa castige. Pentru meciuri live liga 1 si nu numai se poate paria in timpul jocului .In functie de performantele echipei alese si tu te vei alege cu o pierdere sau un castig. Trebuie sa stii doar cand sa joci, cum sa joci si cat sa joci. Meciuri live baschet 


Cand sa joci?
In orice caz nu atunci cand esti nervos. Faptul ca lucrurile sunt si asa destul de tensionate in capul tau, este bine sa te calmezi inainte de a paria, mai ales in mediul virtual. Altfel, risti sa pariezi in graba atunci cand urmaresti meciuri live online de pe site-urile de profil ( http://meciuriliveonline.ro/, spre exemplu). Pentru ca devii nervos din cauza prestantei unei echipe, risti sa indepartezi orice urma de castig. Iar daca astfel de stari sunt din ce in ce mai dese, nu vei face decat sa te duci in jos. Este adevarat ca uneori pariurile sunt o modalitate buna de relaxare, dar faptul ca joci pe banii tai este singura motivatie pe care trebuie sa o iei in calcul.

Cum sa joci?
Incearca sa joci intotdeauna calculat si pe meciurile despre care stii cu ce se mananca. Studiaza strategii ale echipelor, informeaza-te de forum-uri/site-uri din sport si creeaza-ti propriile scheme de joc. Fiind un parior informat, altele vor fi performantele tale si implicit castigurile.

Cat sa joci?
Cand vine vorba de pariuri, sunt si zile norocoase dar si cu ghinion deopotriva. Daca simti ca astrele nu sunt in favoarea ta – adica simti ca iti merge prost – evita sa pariezi sume mari de bani pe niste meciuri despre care stii ca nu mai ai singuranta castigului. Sunt multi superstitiosi cand vine vorba de pariuri, care se confrunta cu adevarate drame atunci cand nu mai castiga din cauza a ceva. Multi refuza sa arate si altora bileletele lor de joc sau evita sa dea sfaturi si altora cu privire la parierea pe o anumita echipa, pentru ca o perioada de timp nu vor mai castiga. Daca si la tine sunt valabile superstitiile, incearca sa iei o pauza pentru o perioada de timp.

Important este sa joci.
Nu stii niciodata de unde iti poate surade norocul, asa ca de ce sa nu incerci? Ziua proasta de astazi iti poate aduce castigul de maine. In plus, pariurile offline difera enorm de cele online, iar daca intuitia ta este una destul buna, nu ai de ce sa iti faci griji. Oricum ai alege sa joci, joaca pentru a obtine un castig si nu pentru a-ti descarca niste frustrari pe un bilet de joc la pariurile sportive. Alege o alta modalitate pentru asta, fiindca risti sa iti golesti buzunarele in doar cateva minute petrecute in fata calculatorului sau in fata unui ghiseu al agentiei de pariuri.


Articole asemanatoare:
1.Pasii pentru a paria online
2. Pariuri sportive : Strategia minutul primului gol 
3. Pariori stiutori, pariori castigatori !
4. Meciurile live online – baza pariurilor de acasa