Tag Archives: Par

Cum se aplica extensiile cusute?

Cum se aplica extensiile cusute?In cazul in care doresti sa apelezi la extensii par natural pentru a obtine lungimea pe care ti-o doresti, trebuie sa stii ca ai posibilitatea sa alegi intre doua tipuri: extensii temporare si extensii permanente. Extensiile temporare sunt cele tip clip on, care pot fi puse si indepartate acasa, fara interventia stilistului. Daca acest lucru ti se pare incomod, atunci cea mai buna solutie consta in extensii cusute, acestea avand un mare avantaj: nu afecteaza firul de par.

Spre deosebire de extensiile clip on, aceste extensii cusute nu necesita inlocuire timp de trei-patru luni, iar spre
deosebire de celelalte tipuri de extensii care mai exista pe piata, ele se aplica la rece, nefiind necesara folosirea unui aparat sau a unei solutii speciale. Continue Reading

Cum se face corect epilarea?

Cum se face corect epilarea?Incepeti vara cu o piele catifelata si neteda. Descoperiti avantajele fiecarui mod prin care se pot indeparta firele de par nedorite si aflati mai multe trucuri care va ajuta sa indepartati durerea si sa obtineti un efect indelungat. Cea mai populara metoda prin care se face epilarea este cu ceara de unica folosinta.

Metodele prin care se elimina parul nedorit sunt foarte multe si indiferent daca faceti acest lucru acasa sau in saloane de specialitate va recomandam sa tineti cont si de unele sfaturi.

Crema epilatoare are dezavantajul ca substantele chimice care se afla in compozitia sa pot sa fie toxice si unele fire pot sa creasca in mod necorespunzator. Este o metoda foarte rapida dar este nevoie sa faceti un test de toleranta inainte. Continue Reading