Original si de casa, decorul ecologic si economic de Craciun

Original si de casa, decorul ecologic si economic de CraciunRosu, alb si verde, culorile traditionale ale decoratiunilor de Craciun lumineaza deja rafturile magazinelor, invitandu-te la un consum excesiv frenetic. Si totusi, decorarea casei, a interiorului sau chiar a mesei pentru sarbatorile de la sfarsitul anului se poate imagina, de asemenea, urmand propriile dorinte si angajandu-te intr-o abordare mai responsabila, din punct de vedere ecologic.

Decoratiunile de Craciun de casa sunt o idee tentanta care se poate implini doar urmand cateva sfaturi.

Reutilizare si recuperare, un alt mod de abordare a decoratiunilor de Craciun

 

O decoratie de Craciun mai responsabila si, prin urmare, mai ecologica necesita o atentie speciala pentru consumul excesiv. Chiar ai nevoie de ghirlande noi? Sigur ai nevoie de noi modele decorate pentru a-ti inveseli casa? Deci, incepe prin a face un inventar al tuturor decoratiunilor de Craciun pe care le detii deja.

Obiectivul achizitiei trece in special prin donatia de decoratiuni, care nu iti mai sunt de folos.

Practica trocul sau schimbul cu vecinii, prietenii, familia si toti cei din jurul tau beneficiaza de nobila ta ambitie. O ghirlanda electrica, care nu se aprinde, nu trebuie neaparat aruncata, dar poate gasi o a doua tinerete schimband un bec.

O ghirlanda rupta va necesita putina banda transparenta pentru a-si gasi locul in brazi de Craciun, dar poate fi folosita si pentru a da un aspect elegant decorarii usii.

O alegere responsabila pentru un decor care are sens

 

Decorul de Craciun trebuie sa-ti impuna creativitatea participand la aceasta atmosfera caracteristica a acestui sezon de sarbatori. O mica plimbare prin padure te asigura ca vei gasi ramurile de brad, de care ai nevoie pentru decorarea interiorului tau, dar si conurile esentiale de pin pentru a crea aceasta atmosfera unica.

retroboutique.ro

Uita-te in sus si vei gasi cu usurinta o creanga de vasc, sub care poti saruta pe toti cei dragi in aceasta perioada festiva. Un mod ecologic de a decora, care iti ofera, de asemenea, o idee buna despre o activitate pe care sa o practici cu familia. Do It Yourself este o tendinta puternica a timpului nostru, iar in ceea ce priveste decorarea Craciunului, este practic sa indeplinesti toate dorintele.

Foloseste hartie de ambalat din anii anteriori pentru a face ghirlande de hartie foarte sclipitoare sau foloseste acele haine uzate sau piese de tesatura, ale caror culori sau modele iti plac, pentru a crea o coroana de Craciun care seamana cu tine.

Idei inspiratoare si creativitate pentru consolidare

 

Natura ramane o sursa inepuizabila de inspiratie, dar poti incepe cu idei, care au cucerit deja multi utilizatori. Reutilizarea becurilor vechi pentru a crea globuri de Craciun unice. Trebuie sa iti urmezi mai ales dorintele si preferintele. Daca un cos cu fructe este mandria ta, foloseste aceste portocale si alte mandarine ca decor si alternativa la lumanarile parfumate, vandute in magazin.

lensa.ro

Cu siguranta este necesar sa aloci putin mai mult timp decat cateva minute petrecute intr-un departament al unui magazin universal, dar sa-ti faci singur decorul de Craciun este o idee care are sens. Scrapbooking si origami pot fi revizuite pentru a dezvolta meniuri personalizate pentru fiecare dintre oaspetii tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation