Ochelari de soare Hawkers

Ochelari soare HawkersOchelarii de soare sunt accesorii extrem de importante spre care cu siguranta toata lumea isi indreapta atentia. Alegerea unei perechi de ochelari soare Hawkers este vitala pentru sanatatea ochilor, dat fiind faptul ca ochelarii protejeaza impotriva razelor UV, si nu permit aparitia unor afectiuni precum cataracta de exemplu, sau a altor alte afectiuni.

Atunci cand vine vorba despre alegerea acestor accesorii, trebuie tinut cont de lentilele lor si de acoperirea pentru lentile, asa ca vom afla mai multe detalii despre acest subiect in cele ce urmeaza.

Diferitele culori ale lentilelor contribuie la performanta obiectivului in conditii de iluminare diferite, dar nu contribuie la o protectie UV crescuta. Diferitele culori ale lentilelor ofera o gama larga de priviri diferite si determina ochii dvs. sa reactioneze diferit la lumina diferita, facand anumite culori mai potrivite pentru anumite activitati si conditii.

Gri / Verde

Aceste nuante sunt neutre din punct de vedere al culorii si reduc intensitatea luminii fara a schimba culorile, oferind un contrast mai clar. Nuantele mai intunecate din acest grup sunt facute pentru a reduce stralucirea, reducand in acelasi timp efectul de ochi in situatii de stralucire putin superioare mediei si perceptia de adancime imbunatatita. Aceste lentile sunt bune pentru activitatile in care culoarea poate fi importanta, cum ar fi condusul.

Maro

Nuantele de culoare brun sporesc calitatea luminii, reduc tonurile de culoare maro neutre si confera utilizatorului o crestere a contrastului si a perceptiei adancimii. Ele pot provoca distorsiuni de culoare.

retroboutique.ro

Galben / aur / Amber

Aceste lentile ofera un contrast excelent si perceptia profunzimii; totusi care vine ca un comert de protectie pentru mai putin de luminozitate. Ele functioneaza bine in conditii de lumina moderata pana la scazuta, datorita capacitatii lor de a amplifica lumina disponibila. Deoarece cresc contrastul in conditii de lumina scazuta, cum ar fi vremea innorata sau zapada, ele sunt ideale pentru schi, snowboarding si alte sporturi de zapada.

Rose / Vermilion

Datorita tonului favorit al lui Sir Elton, aceste lentile ofera o rezolutie excelenta a imaginii la lumina inferioara si sporesc contrastul. Ele lucreaza blocand capatul “albastru” al spectrului de culori si sunt o alegere buna pentru majoritatea activitatilor. Rose-lentilele pot fi purtate pentru perioade lungi de timp.

Albastru / violet

In primul rand datorita uzurii cosmetice, ele nu au valoare functionala mult timp. Retineti ca acest lucru este foarte diferit in comparatie cu un crom albastru sau violet, care sunt intr-adevar functionale si utile.

Oglindire sau acoperire cu blit

Aceasta se refera la un film reflexiv aplicat pe suprafetele exterioare ale unor lentile, care este foarte de dorit pentru persoanele cu sensibilitate ridicata la lumina puternica. De asemenea, daca nu doriti ca oamenii sa va poata vedea ochii – din anumite motive – atunci lentilele oglindite sunt calea de urmat. Reduc efectul de stralucire reflectand o mare parte din lumina care atinge suprafata lentilei. Suprafetele acoperite cu oglinda fac ca obiectele sa apara mai intunecate decat sunt, astfel incat adesea se folosesc nuante mai usoare pentru a compensa acest lucru.

Asadar, acestea sunt nuantele pe care le pot avea lentilele ochelarilor de la Hawkers.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation