Tag Archives: Medic

Cum se face albirea de durata a dintilor?

Cum se face albirea de durata a dintilor?Multi dintre noi isi doresc sa aiba un zambet imaculat, insa nu toti suntem gata sa facem sacrificiile necesare pentru realizarea acestui scop.

Putem sa ne albim dintii cu cateva nuante in mod natural, dar asta inseamna sa renuntam la anumite bauturi si alimente ce ne afecteaza in mod direct dintii. Printre bauturi se numara in primul rand cafeaua si ceaiul, si trebuie sa recunoastem faptul ca este foarte greu sa renuntam la ele pentru totdeauna numai pentru a ajunge sa avem dinti cu cateva nuante mai albi.

Din fericire, exista metode profesionale de albire a dintilor la care putem apela periodic pentru a obtine intr-un timp foarte scurt un rezultat de albire mult mai bun decat cel pe care l-am obtine pur si simplu urmand o dieta foarte restrictiva pe tot parcursul vietii. Continue Reading

Tu stii ce inseamna o alimentatie sanatoasa pe timpul iernii ?

Tu sti ce inseamna o alimentatie sanatoasa pe timpul iernii ?Alimentatia joaca un rol foarte important in buna functionare a organismului uman in special pe timpul iernii , cand riscul de aparitie a bolilor este mult mai ridicat . Din nefericire majoritatea persoanelor racesc cel putin odata pe parcursul sezonului de iarna astfel ca vizitele la medic si la farmacie se vor inmulti considerabil .

De drumul la medic nu va pot scuti insa de cel la farmacie da , va invit sa apelati la serviciile webfarm.ro , o farmacie online special creata pentru a facilita accesul clientilor la o gama variata de produse farmaceutice . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati http://www.webfarm.ro/ .

Chiar daca nu sunt foarte sanatoase , un bol cu supa cremoasa sau o tocanita traditionala sunt intotdeauna binevenite intr-o zi friguroasa de iarna . De ce organismul are nevoie de astfel de preparate ? Pe parcursul iernii este necesar sa consumam alimente care ne mentin constanta temperatura corpului , alimente bogate in nutrienti . Daca vara consumam fructe si legume in salate , iarna trebuie sa consumam tot fructe si legumeĀ  insa fierte sau coapte cu foarte multe condimente si mirodenii . Acestea din urma au proprietati curative miraculoase . Continue Reading