Mai mult sport in aer liber asigura un stil de viata sanatos

Mai mult sport in aer liber asigura un stil de viata sanatosVrei sa ai un stil de viata sanatos? In principiu, sunt doua cai majore de urmat: alimenteaza-te corect si practica mult sport in aer liber.

O alimentatie corecta inseamna: sa ai un meniu complet, echilibrat si mese regulate. Aportul nutritional valoros trebuie sa predomine in meniul fiecaruia dintre noi pentru a ne putea bucura de energia eliberata de alimentele ingerate, fara sa ne simtim obositi si lipsiti de vitalitate ca dupa o masa copioasa.

Sa nu uitam niciodata de proverbul care spune ca suntem ceea ce mancam.

Daca esti din Bucuresti si vrei sa te bucuri de aer curat chiar la tine acasa, alege sa locuiesti inteligent, intr-o zona cu mult spatiu verde, unde te poti relaxa fara efort.

Atunci cand doresti sa achizitionezi un apartament nou cu 3 camere in capitala, care sa corespunda stilului tau modern de viata, alege ansamblul rezidential Greenfield, din sectorul 1, incadrat de padurea Baneasa si Tunari, locul ideal pentru practicarea sportului in aer liber, in special jogging si ciclism.

Este de notorietate pasiunea ciclistilor pentru plimbarile lungi pe cararile umbrite ale padurii Baneasa, aici organizandu-se in mod frecvent si concursuri tematice.

In ceea ce priveste miscarea, este foarte important sa o privesti din start ca pe ceva placut, pentru a evita sa transformi sportul intr-o corvoada. Gandeste pozitiv, socializeaza, bucura-te de miscare pentru a creste nivelul de endorfine din corp si pentru a , care iti va induce o stare de relaxare. Astfel si te vei simti pregatit sa o iei de la capat cu forte proaspete.

lensa.ro

Daca ai copii, incurajaza-i sa practice sportul in aer liber. Acum cand tehnologia face viata noastra din ce in ce mai virtuala, copiii trebuie sa experimenteze cat mai mult viata reala. Miscarea este esentiala pentru copiii, le asigura necesarul de energie si oxigen pentru a creste in mod sanatos.

Nu uita: alege cu grija locul in care sa traiesti daca iti doresti o viata activa si sanatoasa. Alege sa locuiesti in Greenfield, cartierul imbratisat de padure! Ccontacteaza acum un reprezentant de vanzari si te vei convinge ca este locatia perfecta!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Telefon: +40 21.230.75.70/71/72

retroboutique.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation