Locuri de vizitat pe Insula Creta

lensa.ro

Desi la prima vedere ati putea spune ca pe Insula Creta nu prea exista locuri de vizitat, lucrurile nu stau deloc asa. Insula este plina de frumuseti care mai de care mai interesante, ce va vor permite sa descoperiti mai multe informatii cu privire la trecutul Insulei.

Daca veti stabili un nou sejur in Creta, cu siguranta nu trebuie sa ratati monumentele si obiectivele turistice ce ilustreaza perfect trecutul insulei. Dar despre ce puteti vizita pe aceste meleaguri vom vorbi chiar in randurile ce urmeaza. Asadar, in cazul in care urmeaza un sejur in Creta, acest articol este pentru dumneavoastra! 

Heraklion

Heraklion este capitala insulei, aici regasindu-se numeroase muzee si locuri interesante cu privire la cultura si istoria Cretei. De asemenea, tot aici veti vedea numeroase baruri si cafenele care va vor lua ochii, deci nu doar plaja si marea sunt elementele reprezentative pentru Creta.

Mai mult decat atat, Heraklion fiind capitala acestei insule, este imposibil sa nu gasiti numeroase lucruri de facut. Cu toate acestea, nu uitati sa ii acordati macar o zi pentru a o putea descoperi, pentru ca veti avea multe lucruri de vazut. Cladirile si calmul pe care il veti gasi aici va va oferi un plus de energie si o stare de relaxare.

Palatul Knossos

Desi la prima vedere nu pare a fi un palat, Knossos ascunde o bucata din istoria insulei, pe care trebuie sa o cunoasteti. Din pacate, avand sute de ani in spate, cladirea nu mai arata exact ca pe vremuri, insa acest lucru ii adauga si mai mult personalitate, facand ca toate povestile si legendele auzite sa fie adevarate.

Ca un mic pont, puteti alege un ghid turistic care sa va ofere mai multe informatii despre acest palat. Chiar si localnicii va pot vorbi mai mult despre acesta, pentru ca este un obiectiv foarte cunoscut! 

Rethymno

Rethymno este un oras situat chiar in nordul insulei Creta. Desi nu este la fel de cunoscut ca si Heraklion, nici Rethymno nu este o locatie de ratat, avand in vedere frumusetile pe care acesta le ascunde.

Vegetatia este un punct forte al locatiei, aceasta formand un cadru de poveste, pe care rar il mai vedem in ziua de astazi. De asemenea, nici localnicii nu sunt deloc rai, acestia fiind foarte primitori si dornici de a va primi cum se cuvine in orasul lor. Cu siguranta Rethymno este locatia ideala pentru persoanele care isi doresc relaxare si liniste.

La finalul articolului…

Orice locatie merita descoperita asa cum se cuvine, iar pentru acest pas, transportul este obligatoriu, pentru a afla chiar si cele mai nestiute legende si informatii.

Iar pentru acest lucru, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto din Timisoara, astfel incat orice destinatie pe care va doriti sa o vedeti sa devina realitate. De ce sa alegeti serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum? Pentru ca stim cat de importanta este siguranta intr-un sejur, dar si pentru ca ne dorim ca experientele dumneavoastra sa fie cu adevarat inedite!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation