Kevin Costner in Condamnat sa Ucida – un film al anului 2014

Kevin Costner in Condamnat sa Ucida - un film al anului 2014Fie la sfarsit de saptamana, fie la sfarsitul unei zile obositoare de munca, simtim nevoia sa ne relaxam in fata televizorului sau a calculatorului urmarind un film interesant.

Cu toate ca este mai potrivit sa mergem la un cinematograf, se intampla de cele mai multe ori sa nu avem timp, motiv pentru care vizionarea unui film acasa pare cea mai indicata.

Din fericire pentru unii, chiar si cele mai noi filme 2014 se pot viziona online, asa cum este si filmul Condamnat sa Ucida, iar un site ce ne vine in ajutor este http://www.topfilmehd.biz/movie-genre/filme-2014/ .

Daca va asteptati la un film de actiune, Condamnat sa ucida este mai mult un film de familie, ce prezinta incercarea unui tata de a reconstrui relatia cu fiica si sotia sa.

Fiind un film ce poarta semnatura Luc Besson, nu ne surprinde ca acesta ne duce cu gandul la seria Taken si The  Transporter, insa se remarca intr-un fel si  reuseste sa ne impresioneze prin ceva specific.

Cu siguranta, la aceasta  a contribuit si chimia dintre cei doi actori, respectiv Kevin Costner si Hailee Steinfiel, cat si situatiile comice. Pe durata celor 113 minute ale filmului, vom putea vedea cum personajele se confrunt cu probleme actuale, precum conflictul dintre generatii.

Astfel, Ethan Runner, personajul interpretat de Kevin Costner este un agent al Serviciilor Secrete, care sufera de o boala incurabila, iar pentru a obtine un medicament experimental, ce ii poate salva viata, este nevoit sa accepte o noua misiune. Din nefericire, aceasta misiune ii poate pune viata in pericol.

In timp ce are grija de fiiica sa, Ethan trebuie sa descopere identitatea unui terorist, care intentioneaza sa ucida mii de oameni, motiv pentru care misiunea sa este si mai dificila. Astfel, in acest film, veti vedea cum reuseste protagonistul sa duca la bun sfarsit cele doua misiuni ale sale, cea de tata si cea de spion al Serviciilor Secrete.

Pentru a fi si mai interesant, filmul este presarat cu glume si poate fi catalogat la o comedie de actiune. Relatia tata-fiica din acest film este una deosebit de interesanta, insa prin faptul ca Ethan o ia pe fiica sa cu el, doar pentru a putea petrece mai mult timp alaturi de ea, chiar daca asta inseamna sa ii puna viata in pericol, nu trezeste admiratia tuturor spectatorilor.

Cu siguranta, acesta este un film interesant, care va reusi sa va tine cu sufletul la gura si sa va capteze atentia. Asa se face ca persoanele care au
reusit sa il urmareasca se declara multumite de calitatea filmului si marturisesc ca poate fi o alegere placuta.

Astfel, daca cautati un mod placut de a incheia o zi obositoare de munca, puteti viziona acest film alturi de prieteni sau familie, pentru a vedea momentele dificile prin care este nevoit sa treaca un tata, in incercarea de a reconstrui relatia cu fiica sa, a-i salva viata si a-si duce misiunea de spion la bun final.

Pentru a nu pierde timp pe internet in cautarea filmului, il veti gasi pe site-ul www.topfilmehd.biz unde il puteti viziona.

Alte stiri actuale :

1. Filme despre trup(uri) – NexT Look: Body Image la NexT, 2014
2. Top 10 cele mai bune filme cu super eroi
3. Capitanul America: Soldatul Iernii – ce am invatat
4. În 11 și 12 aprilie – Zilele filmului românesc la Cugir
5. 26 de filme în Competiţia internaţională la NexT 2014
6. Filmele în care predomină personajele feminine au încasări mai mari în box office