Investeste in genti de lux in 2022

Investeste in genti de lux in 2022

Investeste in genti de lux in 2022Daca sunteti unul dintre oamenii care iubesc gentile si, de asemenea,  va place sa aveti  grija de banii dvs., acesta este articolul pentru dvs. Investitia este la moda.

In fiecare zi gasim noi aplicatii, formule, companii, trucuri, care ne promit profituri mari daca ne punem banii in mainile lor. Dar putem investi intr-un produs care nu se demodeaza, care nu este devalorizat si care este, de asemenea, un simbol al statutului?

Investitia in moda se traduce prin cumpararea de piese vintage sau rare, bijuterii exclusive si genti de lux. Despre acesta din urma vom vorbi in acest articol. Dupa ce ati citit-o, veti fi gata sa cautati si sa investiti in acea geanta, pe care ati vazut-o intotdeauna in reviste si filme de mana celebritatilor.

Potrivit The New York Times, in revanzarea unei genti de lux, puteti recupera chiar si 40% din costul pe care l-ati platit. In urma cu un deceniu, cei 2,55 din Chanel, costa 1800 de euro, iar astazi il vom gasi in magazine, genti second hand sau preloved, pentru aproximativ 4000 de euro. Vezi aici geanta Mario Valentino.

Fii gata sa investesti in genti de lux

Inainte de a trece la lucrul important, iata cateva sfaturi pentru a identifica o investitie buna in genti de lux.

  1. Nu te lasa purtat de primul lucru pe care il gasesti, investitia necesita cercetari prealabile. Ceva ce ati inceput deja daca cititi acest articol.
  2. Nu te indatora, pentru ca investitia in genti de lux este sigura, dar va fi pe termen lung si doar daca respecti sfaturile pe care ti le oferim ulterior.
  3. Nu va lasati purtati de trecerea modei, pentru ca este tocmai moda vesnic verde, care are valoare astazi si, de asemenea, peste 10 ani.

Stiind acest lucru, sa ne uitam la cateva criterii fundamentale

Branduri de lux care nu isi pierd valoarea

Exista multe marci de genti de mana pe piata. Avem branduri low cost, branduri premium si branduri de lux. Acestea din urma, cele de lux, sunt cele care pot fi cumparate de obicei ca investitii. Dar, aveti grija, nu toate gentile de lux isi mentin valoarea in timp.

Deci, brandurile de lux vand genti de mana de designer. Sunt, in general, piese cu istorie, materiale exclusive si lucrate manual. Acest lucru face ca fiecare dintre gentile de lux sa fie unice, chiar daca exista multi oameni si alte marci care incearca sa le imite.

Pe de alta parte, brandurile de lux mentin procesele de achizitie pentru exclusivitate si fac foarte putine piese, de multe ori la cerere. In unele cazuri, nu conteaza ca aveti banii in mana, marca poate nu vrea sa va vanda piesa pe care o doriti. Acest lucru face sa nu fie usor sa gasesti o geanta de lux valoroasa pe piata, asa ca atunci cand iese una , exista  imediat cumparatori.

Brandurile de lux care pastreaza si cresc cel mai bine valoarea sunt Hermes, Chanel si Louis Vuitton.