In ce situatii va poate dezamagi un Samsung Galaxy S8?

In ce situatii va poate dezamagi un Samsung Galaxy S8?Daca doriti sa va schimbati telefonul mobil, atunci cu siguranta una dintre optiunile dvs. este modelul Galaxy S8 de la Samsung. Aceste telefoane au un aspect de nota 10, dispun de un display samsung S8 care va permite sa vizionati filme online sau va ofera experiente mai bune cand navigati pe internet.

Un asemenea smartphone dispune de specificatii tehnice notabile, insa precizam faptul ca poate si sa va surprinda intr-un mod neplacut. Am intocmit o lista cu situatii in care acest dispozitiv va poate dezamagi, iar aceasta lista cuprinde exemple de situatii cu care s-au confruntat pana acum proprietarii de Samsung Galaxy S8.

Rotirea automata nu functioneaza

Cativa utilizatori au gasit functia de rotire automata sa nu functioneze pe telefoanele lor, in ciuda activarii acesteia in Setari.

retroboutique.ro

Solutii potentiale:

Este posibil ca o aplicatie terta parte sa creeze aceasta problema, in special daca ati constatat ca aceasta problema incepe sa apara dupa unele instalari recente. Porniti dispozitivul in modul Safe si vedeti daca problema persista. Daca nu, va trebui sa dezinstalati orice aplicatie adaugata chiar inainte de inceperea problemei si sa vedeti daca aceasta o rezolva.

Aceasta poate fi, de asemenea, o problema cu accelerometrul si senzorul G. Descarcati o aplicatie precum GPS & Status Toolbox si re-calibrati senzorii si vedeti daca asta o rezolva. Daca acest lucru se dovedeste a fi o problema hardware, singura optiune va fi sa alegeti un dispozitiv de inlocuire.

lensa.ro

O solutie temporara care a functionat pentru unii este folosirea unei aplicatii precum Rotation Control care poate fi descarcata de pe Google Play Store. Acest lucru va va permite sa declansati manual comutarea catre orientarea peisajului.

Mesajul de eroare „DQA continua sa se opreasca”

Aceasta este o problema care a rezolvat de la lansarea dispozitivului, cu Agentul de calitate a dispozitivului afisand continuu un mesaj de eroare, aparent fara motiv. Aceasta aplicatie este conceputa pentru a monitoriza modul in care se utilizeaza o conexiune Wi-Fi pe dispozitiv.

Solutii potentiale:

Aceasta este o alta problema recunoscuta de Samsung, iar acum este disponibila si o actualizare software care ajuta la remedierea acesteia .

Daca nu ati primit inca actualizarea, puteti forta sa inchideti aplicatia DQA sau sa va deconectati de la Wi-Fi.

Google Launcher nu functioneaza

TouchWiz nu este pentru toata lumea, asa ca este minunat ca utilizatorii sunt capabili sa descarce lansatoarele terte din Google Play Store. Cu toate acestea, desi nu exista probleme cu lansatoarele precum Nova, lansatorul Google nu functioneaza, aplicatia nefiind afisata in sertarul aplicatiei sau pe ecranele de acasa.

Solutii potentiale:

Dupa cum am mentionat, este mai bine sa optati pentru un alt lansator tert, precum Nova, in loc de lansatoarele Google.

Aceasta problema pare sa fie legata de dosarul securizat. Va trebui sa dezinstalati aplicatia pentru a putea utiliza lansatorul Google, ceea ce este o problema daca aceasta este o caracteristica pe care o utilizati. Daca nu sunteti bine fara ea, dezinstalati aplicatia si lansatorul ar trebui sa functioneze acum asa cum va asteptati.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple care va pot ajuta sa intelegeti ca nici Samsung Galaxy S8 nu este telefonul perfect, ba dimpotriva, exista utilizatori care se confrunta cu diferite probleme ale acestora.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation