Tag Archives: Gadget

Foliile de sticla si utilitatea lor

Foliile de sticla si utilitatea lorNimic nu dureaza vesnic dar totul poate dura mai mult. Pornind de la acest aspect ar trebui sa ne indreptam putin atentia asupra lucruilor din jurul nostru si sa le acordam atentia cuvenita.

Nu exista persoana care sa nu-si fi scapt telefonul macar o data in viata, sau copil care sa nu-si fi spart tableta din neatentie sau alte motive.

Achizitionarea unui gadget impune, sub o forma nespusa si nescrisa dar oarecum obligatorie ingrijirea lucrurilor si prelungirea vietii pe cat se poate. Continue Reading

Decorarea ciorapeilor de Craciun sau “Christmas Stockings”

Decorarea ciorapeilor de Craciun sau “Christmas Stockings”Obiceiul decorarii si umplerii cu cadouri a ciorapeilor de Craciun, exista inca din timpuri indelungate, dovezi ale acestui ritual aparand din secolul 4 si cu siguranta, acesta a devenit foarte popular de atunci si pana in zilele noastre.

Este destul de usor sa realizam un ciorap de Craciun. Acestia sunt de cele mai multe ori destul de ieftini si folositori in acelasi timp. Puteti avea in vedere cateva sugestii pentru a putea incepe: Continue Reading