Foliile de sticla si utilitatea lor

Foliile de sticla si utilitatea lorNimic nu dureaza vesnic dar totul poate dura mai mult. Pornind de la acest aspect ar trebui sa ne indreptam putin atentia asupra lucruilor din jurul nostru si sa le acordam atentia cuvenita.

Nu exista persoana care sa nu-si fi scapt telefonul macar o data in viata, sau copil care sa nu-si fi spart tableta din neatentie sau alte motive.

Achizitionarea unui gadget impune, sub o forma nespusa si nescrisa dar oarecum obligatorie ingrijirea lucrurilor si prelungirea vietii pe cat se poate.

Nu este obligatoriu sa crapam sau sa spargem un ecran de telefon, tableta sau laptop. Este de ajuns sa il zgaraiem sau sa il deterioram partial si acesta sa devina atat de inestetic si uneori chiar enervant si foarte greu de utilizat.

retroboutique.ro

Nu putem nici renunta de pe o zi la alta la un telefon de exemplu, care pe cat pare de simplu de achizitionat, pe atat este de complicat in momentul in care suntem adusi in fata faptului.

Despre carcateristicile unor telefoane de a rezista la socuri se stie si fac subiectul altui topic.

Referitor la problema de ansamblu a gadget-urilor se pare ca nu toata lumea inca foloseste o protectie probabil din omisiune sau datorita faptului ca unii nu au intampinat inca probleme mari.

lensa.ro

Indiferent de tipul de telefon detinut ecranul se sparge sau se crapa la fel, diferenta o fac costurile inlocuirii display-ului, in functie de model.

Renuntand la clasicele huse care se pare ca ne ingreuneaza accesul rapid la ecran, utilizam telefonul fara nicio protectie si este usor de observat cum dupa un timp relativ putin, ecranul telefonului pare foarte invechit si devine inestetic.

Unii ar putea spune aici ca nu e nicio problema, telefonul poate functiona si daca este putin zgaraiat. Asadar trebuie amintita situatia cand, vrei nu vrei, momentul rau, scapam telefonul si bineinteles precum felia de paine unsa, exact cu ecranul in jos. Este clar ca acesta se crapa sau se sparge si chiar daca prezinta doar o mica fisura in scurt timp observam cum display-ul moare incet, incet.

Solutia cea mai eleganta o avem deja la indemana trebuie doar sa studiem putin piata si carcateristicile produselor pe care le gasim la diferite preturi sub diferite denumiri.

Ceea ce trebuie sa stim despre protejarea ecranului marea majoritate deja stim si unii chiar dispunem de minim o masura de protectie.

Am avut deja acces la folia sticla de pe piata in urma cu ceva timp dupa ce am facut cunostinta initial cu folia din plastic care nu reprezinta mari avantaje si beneficii decat intr-o oarecare masura. Gradul de protectie fiind limitat consider ca deja folia de plastic este depasita.

Foliile de sticla reprezinta solutia cea mai buna pentru protejarea ecranului si preturile nu sunt exagerate in comparatie cu situatia in care ar trebui din nefericire inlocuit display-ul sau chiar telefonul.

Intrebarea logica care urmeaza acum este bineinteles ce folie de sticla alegem?

Folia de protectie din sticla securizata este alegerea ideala pentru telefonul sau tableta ta. Acest tip de folie nu necesita inlocuirea atat de des si poate dura in timp o perioada indelungata pana la deteriorare sau pierderea proprietatilor.

Tipul de sticla utilizat si procesul chimic la care a fost supusa sticla despre care vorbim, o face sa fie rezistenta, facand astfel fata usor loviturilor provocate de o posibila cadere a aparatului. Sticla este tratata termic si chimic si devine capabila sa absoarba practic orice fel de impact, fie lovitura, fie zgaraietura.

Totodata ofera un look elegant si frumos telefonului pastrandu-i forma, culoarea si interfata neschimbate. In comparatie cu folia clasica de plastic nu lasa urme, este placuta la atingere si nu influenteaza touchscreen-ul.

Foliile de sticla au o grosime in general dictata de tehnica de securizare si procesul acesteia.  Aici trebuie subliniat faptul ca puritatea sticlei alese va afecta intr-o oarecare masura transparenta sa. Grosimea foliei nu afecteaza neaparat calitatea sa, cat estetica telefonului.

De exemplu, folia Smart Protection a revolutionat conceptul prin capacitatea de a se curba datorita elasticitatii de care dispune si astfel de a proteja in totalitate un dispozitiv de aceasta forma. Dupa ce este lipita pe ecran, folia se muleaza perfect devenind astfel invizibila. Compozitia sa dispune de un strat de polimeri care ajuta la regenerarea membranei si astfel se elimina foarte usor urmele de uzura zilnica sau mici zgaraieturi.

Exemplele ar putea continua! Ideea este sa alegem ce este potrivit pentru gadget-ul nostru si sa-i prelungim viata!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation