Elemente de analiza a site-ului

lensa.ro

Optimizarea SEO este un subiect foarte abordat, acesta avand numeroase calitati si beneficii pentru site-ul dumneavoastra. Cu toate acestea, firmele de optimizare SEO din Timisoara au precizat ca nu exista o reteta magica care sa fie potrivita pentru orice site, deci, acest pas este personalizat, efectuat in functie de nevoile fiecarui caz in parte.

Deci, aceste nevoie se descopera cu ajutorul unei analize foarte elaborate, prin intermediul careia veti putea descoperi punctele tari si punctele slabe ale paginii web. De aceea, in articolul de astazi veti descoperi elementele esentiale pe care trebuie sa le analizati inainte de inceperea optimizarii.

Gradul de vizibilitate

Inainte de a incepe orice actiune pentru a imbunatati site-ul, este foarte important sa vedeti care este gradul de vizibilitate al acestuia atunci cand este efectuata o cautare pe Google. Daca lucrurile nu sunt tocmai roz, pagina web situandu-se pe ultimele locuri in topul cautarilor, atunci va trebui sa identificati care este problema.

De asemenea, incercati sa efectuati cautari si in functie de cuvintele-cheie din catrul site-ului web, iar mai apoi trageti concluzia. O astfel de analiza reuseste sa indice exact problemele, astfel incat sa identificati in timp util cauzele si sa puteti interveni pentru a imbunatati experienta pe site.

Continutul paginilor

Un alt element foarte important in analiza unui site este reprezentat de continutul publicat. Mai ales daca facem referire la un blog, atunci stim cu totii cat de important este un continut de calitate, atractiv si gata sa informeze fiecare vizitator.

Dar acest lucru este valabil pentru orice site, mai ales ca fiecare pagina contine cel putin cateva randuri, indiferent de nisa in care urmeaza sa va fie plasat site-ul web.

De aceea, este foarte important ca acesta sa transmita ceva de fiecare data, fie ca vorbim de o informatie anume sau un sentiment. In plus, probabil deja stiti ca fiecare articol nu are voie sa contina greseli de ortografie sau punctuatie, mai ales daca ne referim la paginile principale ale site-ului, cum ar fi homepage, pagina de contact si istoricul.

Cuvintele-cheie utilizate

Ultimul, dar cu siguranta nu cel din urma element este reprezentat de cuvintele-cheie. Asa cum am mentionat anterior, publicul va identifica site-ul prin intermediul cuvintelor-cheie, astfel ca acestea trebuie sa se potriveasca manusa cu intreg continutul, in special in cazul blogurilor.

retroboutique.ro

O data cu termenii optimizati, va creste si gradul de popularitate al site-ului dumneavoastra, astfel incat sa ajungeti in varful topului cautarilor Google.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation