E firesc sa ai o intrebare

E-firesc-sa-ai-o-intrebareO intrebare poate trezi mai multe nelamuriri decat cele existente deja. O intrebare poate salva o situatie neplacuta. O intrebare poate fi sursa unui banc. Si cate si mai cate alte lucruri nu pot devia de la o simpla intrebare. In principiu ea sta la baza realizarii unei discutii si tot ea este cea care o intretine. Cu niste roluri atat de importante e limpede sa realizam importanta lor.

Acest lucru il poti observa si pe site-urile de tip forum unde sunt adunate mii de intrebari si raspunsuri in spatele carora stau persoane normale, poate doar putin curioase. Sunt destul de multe astfel de exemple, si continua sa tot apara. Cele noi nu inseamna ca sunt lipsite de profesionalism. edeir.ro a aparut recent si pare sa dea dovada de mai multa seriozitate decat multe alte site-uri cu vechime. Intrebari bancuri

Se poate inscrie orice tip de persoana, doar pe baza unui cont creat in maxim 2 minute, iar apoi navighezi in lumea intrebarilor. De ce ai avea nevoie de asa ceva? E simplu : sunt momente in viata cand nu esti inconjurat de persoane care pot sa iti raspunda sigur la orice intrebare. Este un lucru dovedit ca printre multele persoane active online vei gasi mai repede un ajutor.

Chiar daca nu te cunosc personal, ele sunt dispuse sa te ajute luand in calcul doar nevoia ta. Indiferent ca tu cauti informatii despre arta, muzica, tehnologie, grastronomie sau doar divertisment, vei putea beneficia de tot ceea ce iti trebuie doar cautand ajutor acolo unde ti se indica. In acest caz, categoriile sunt diverse si esti invitat sa iti alegi uan sau mai multe pentru a te orienta asupra domeniul/domeniilor de interes.

Si, dupa cum poti observa, modul de folosire a site-ului este destul de simplu, asa ca primeste din acest punct de vedere multe plusuri. Dupa ce iti creezi contul ai libertatea maxima de a posta intrebari si raspunsuri. Indiferent ca esti tu cel care are nevoie de ajutor sau doar vrei sa iti impartasesti opiniile cu cineva, faptul in sine se dovedeste a fi mult mai important.

E semenea unui raspuns pe care trebuie sa il oferi atunci cand o persoana te acosteaza pe strada pentru a-ti cere o informatie. Ei bine, site-ul se bucura in mare de aceiasi idee de baza, dar totul este proiectat intr-un mediu virtual. Nu sunt excluse neintelegerile, certurile, contrazicerile legate de un anumit subiect, pentru ca, e un adevar, suntem oameni chiar si in aceasta imprejurare.

Este o dovada in plus ca oamenii nu sunt egoisti, ca isi cauta raspunsurile si ca sunt gata sa asculte orice parere. Ba mai mult, este si o sursa de castig. Toata activitatea ta se inregistreaza, iar in functie de punctele pe care le acumulezi, ti se ofera ocazia de a castiga diverse dispozitive, lucru pe cat de usor pe atat de greu de realizat.

De ce spun asta? Pentru ca vechimea si punctele necesare acestui castig se ridica la un nivel destul de mare. Dar nu te ingrijora, o data ce prinzi miscarea iti vei mari singur sansa de castig.

Pornind de la lucruri simple ce ne inconjoara viata si continuand cu intrebari tehnice, pe toate le vei gasi adunate pe acest site. Si, in acelasi timp, vei gasi si persoane dornice sa te ajute sau sa fie ajutate. Dar nu in cele din urma, trebuie sa te gandesti si la faptul ca sta in firea omului sa ceara si sa acorde ajutor, chiar daca acest lucru implica mediul virtual sau real. Scopul acestui site este simplu, iar cei care intra in aceasta “joc” se expun unui singur risc : de a ajuta si de a fi ajutat.


Articole asemanatoare:
1.  Cum au învăţat românii să fumeze
2. Ciudatele recorduri ale unor tari de pe mapamond
3. Filosofia pentru copii
4. Despre femei: 5 lucruri pe care soţia ta ar vrea să le audă