De ce sunt folosite incarcatoarele wireless?

De ce sunt folosite incarcatoarele wireless?Un  avantaj al bazei de incarcare Qi consta in faptul ca aceasta activeaza si transfera numai energia atunci cand este pus un dispozitiv activ care necesita incarcare.

Cu aceasta tehnologie bobinele electromagnetice care trimit si primesc incarcatura sunt protejate in mod special pentru a reduce razele electromagnetice. Mai multe despre razele electromagnetice gasiti in numeroase articole.

Cat de convenabil ar fi sa aveti un singur incarcator pentru toate telefoanele, iPod-urile, playerele MP3, aparatele de fotografiat si nici macar nu aveti nevoie de cabluri enervante?

Fiecare produs, uneori chiar fiecare dispozitiv, are propriul incarcator special. Cand primiti un dispozitiv nou, aveti nevoie de un incarcator compatibil nou.

retroboutique.ro

Incarcarea fara a aparut acum cativa ani si a castigat din ce in ce mai multa popularitate. Impreuna cu lansarea Apple pe scena din acest an: cu iPhone-ul sau emblematic care vine cu capabilitatile de incarcare fara fir, este corect sa spunem ca aceasta capabilitate a decolat intr-adevar. Dar v-ati intrebat vreodata ce face incarcarea wireless atat de populara? Va prelua metoda traditionala prin cablu si va deveni cea care va fi utilizata de acum inainte?

Motivele pentru care tehnologia wireless va prelua  incarcarea prin cablu

Pur si simplu, incarcarea fara fir inseamna ca va lasati doar dispozitivele telefonului pe docul de incarcare si lucrurile incep sa functioneze fara a fi nevoie sa conectati nimic in telefon, ceea ce este mult mai usor decat incarcarea prin cablu traditionala. Din acest motiv, incarcarea fara fir are multe avantaje.

  1. A) Nu este nevoie sa va jucati cu cablurile in comparatie cu incarcarea prin cablu

Imaginati-va doar situatia aceasta: cu un incarcator wireless nu este nevoie sa conectati si sa deconectati un cablu de fiecare data cand trebuie sa incarcati telefonul, pur si simplu lasati telefonul pe placa de incarcare si incepe incarcarea fara a face altceva. Totul arata elegant si simplu; nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu locul in care ati lasat cablul sau incarcatorul.

Acestea fiind spuse, nu inseamna ca toate firele au disparut, aveti totusi nevoie de un cablu pentru ca baza dvs. de incarcare sa fie conectata la sursa de alimentare.

  1. B) Reduce uzura aparatului.

De ce? Dupa cum am mentionat mai devreme, incarcarea fara fir nu are nevoie de cabluri, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie de un port USB care sa inlature presiunea de pe cablu, conectorul de incarcare si portul USB / Lightning al telefonului.

Mai mult, permite producatorilor sa imbunatateasca performantele dispozitivului dvs., facandu-le sa fie complet impermeabili si rezistenti la praf, facandu-le mai usor de intretinut.

  1. C) Permite mai multor smartphone-uri sa se incarce simultan, in loc sa aveti tot felul de cabluri cu dvs.
lensa.ro

Daca calatoriti foarte mult si aveti mai multe telefoane diferite, de exemplu, un iPhone Apple si un smartphone Android, veti fi familiarizati cu faptul ca va trebui, de asemenea, sa aveti atat un cablu micro USB, cat si un cablu Apple cu dvs. ca niste incarcatoare pentru a le actiona atunci cand nu mai aveti baterii.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation