De ce sunt avantajoase fosele septice?

lensa.ro

De ce sunt avantajoase fosele septice?
Nevoia de a avea grija de mediul in care locuim, dar si fata de pastrarea unui spatiu sigur si igienic in imediata vecinatate a locuintelor noastre, ne impune legatura cu ideea de canalizare. Cum acest lucru in anumite cazuri nu este posibil, din diverse motive, intervine necesitatea instalarii unei fose septice care sa asigure preluarea apelor uzata in cel mai sigur mod.

O fosa septica 3500 bicamerala reprezinta o solutie potrivita in cazul unei familii de maxim 5-6 persoana, lucru care inseamna ca aceasta are o capacitate suficienta pentru a putea face fata cerintelor. Numarul de utilizatori pe care ii deserverste o fosa septica este important deoarece aceasta trebuie sa fie apta sa preia cantitatea de substante eliminate, pe care sa le poata deversa mai apoi in sistemul de canalizare.

Foarte important in ceea ce priveste ideea de a folosi o fosa septica 3500 bicamerala, este faptul ca aceasta practic stocheaza apele uzate menaje si ajuta la limpezirea lor, urmand ca ulterior evacuarii namolurile depuse sa se transforme din punct de vedere chimic.

Care sunt avantajele foselor septice?

Fosele septice prezinta avantajul montarii usoare, fiind incaperi care se monteaza in spatii special construite din beton. Durabilitatea lor este un aspect care conteaza foarte mult, deoarece un astfel de produs trebuie sa asigure utilizatorul ca achizitia isi merita banii. In mod normal, unei fose septice i se garanteaza o durata de viata de peste 10 ani, timp in care ea poate lucra fara niciun fel de problema. O fosa septica 3500 bicamerala este realizata din materiale de calitate, total impermeabile si etanse, care nu permit scurgerea apelor deversate, nici macar accidental. In plus, folosind o astfel de fosa este eliminata si problema mirosurilor, fosa fiind cel mai igienic mod ce poate substitui canalizarea comuna.

Spre deosebire de alte sisteme, o fosa septica nu are necesitati in ceea ce priveste consumul de energie. Facem aici referire la energia electrica si mentionam faptul ca in cazul unei fose nu este nevoie sa ca aceasta sa fie alimentata din punct de vedere electric.

Probabil ca cel mai mare avantaj al foselor septice consta exact in proprietatea lor de a fi atat de igienice si de a oferi si mediului acest tip de protectie. Fosele sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul si in acelasi timp il protejeaza pe acesta de apele uzate rezultete in urma proceselor umane casnice zilnice.

Daca decizi ca o fosa septica 3500 bicamerala este alegerea ta, atunci ar mai trebui sa stii ca aceasta are in componenta doua capace si doua garnituri de etansare, un tub de ventilatie realizat din polipropilena si racordurile pentru intrare si iesire.

Fosa septica de la Valrom este o modalitate excelenta de a capata apele uzate si de a avea grija de propria igiena si sanatate. O fosa este o modalitate potrivita mai ales in cazul caselor la curte sau o locuintelor ce urmeaza a fi construite, deoarece ofera o alternativa ecologica la sistemul de canalizare. In final, o astfel de fosa este exact ceea ce ii este necesar unei locuinte moderne, care este independenta din diferite motive de sistemele comune de alimentare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation