De ce se descarca atat de repede iPhone X?

De ce se descarca atat de repede iPhone X?Exista o durata de viata a bateriei pentru orice iPhone X, cum ar fi cateva ore. In perioada in care este alimentat dispozitivul, bateria se descarca in functie de aplicatiile si serviciile utilizate. Desi bateria se va descarca in cele din urma daca va dedicati sa jucati jocuri sau sa difuzati videoclipuri HD pe Wi-Fi, nu trebuie sa actioneze la fel atunci cand utilizati pur si simplu calculatorul sau sunand pe cineva sau trimiteti mesaje sau daca jucati un joc care nu este atat de puternic (joc ca Super Mario de exemplu).

Daca totusi bateria se descarca prea repede, atunci cu siguranta este o problema, deoarece exista pur si simplu agenti nelimitati care ar putea duce la cresterea consumului de baterie, cum ar fi o memorie cache corupta, o aplicatie actualizata sau firmware sau exista bug-uri sau virusi in sistem care provoaca o baterie care se scurge.

Este important sa remediati problema descarcarii rapide, pentru ca in caz contrar veti ajunge in situatia de a avea nevoie de o inlocuire acumulator iPhone X.

Cum sa rezolvati bateria iPhone X se descarca prea repede?

retroboutique.ro

Nu folositi excesiv dispozitivul (oprire completa)

Motivul principal pentru care bateria telefonului se descarca prea repede este ca este suprautilizat. In mod ideal, un telefon cu o baterie complet incarcata poate functiona cateva ore fara probleme.

Cu toate acestea, exista multe drivere implicate, cum ar fi aplicatiile pe care le utilizati, numarul de aplicatii si servicii utilizate, numarul de functii si servicii pe care le utilizati si tipul de aplicatii, cum ar fi aplicatii usoare sau grele, cum ar fi jocuri sau live Aplicatii de streaming video, etc.

lensa.ro

Lucrul este simplu atunci cand sunt prea multe aplicatii implicate, procesorul functioneaza mai mult si, astfel, preia puterea de la baterie, care la randul sau genereaza caldura.

Caldura este disipata in afara sistemului, desi unele pot fi prinse astfel ridicand temperatura dispozitivului, ceea ce creste riscul unei probleme de supraincalzire. Cresterea consumului de energie este ceea ce reduce bateria in jos, cu toate acestea, cresterea caldurii poate descarca si bateria si, prin urmare, este ideal sa utilizati telefonul in mod inteligent.

Ceea ce trebuie sa faceti este sa inchideti aplicatiile cand ati terminat cu aceasta si sa limitati numarul de aplicatii active la trei sau patru la maximum. Permiteti telefonului sa se odihneasca timp de aproximativ un minut atunci cand il folositi si evitati sa-l utilizati sub lumina directa a soarelui, deoarece lumina solara poate escalada temperatura de baza a dispozitivului.

Actualizati toate aplicatiile instalate

Este cunoscut faptul ca aplicatiile depasite au un impact negativ asupra sistemului, deoarece tind sa creasca consumul de energie, precum si sa deschida o usa pentru ca hackerii sa patrunda sau sa injecteze virusi, ramanand in urma in ceea ce priveste noile modificari ale UI si functiile si alte rafinari. si optimizarile care sunt transmise de dezvoltatorii de aplicatii.

Puteti utiliza metoda manuala pentru a actualiza o aplicatie individual sau pentru a actualiza toate aplicatiile simultan pur si simplu prin scufundarea in App Store. Veti vedea o lista de aplicatii care au butonul „ Actualizare” impotriva listarii lor sau atingeti „Actualizati toate” din partea dreapta sus a ecranului, care este omogena cu nomenclatura lor.

Urmand acesti pasi, iar mai mult decat atat, oprind wifi si datele mobile atunci cand nu navigati pe internet si cand nu socializati cu prietenii virtuali, va puteti ajuta bateria iPhone X sa reziste mai mult timp incarcata.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation