De ce sa folosesti Social Insider si unde gasesti cel mai bun pret?

De ce sa folosesti Social Insider si unde gasesti cel mai bun pret?Anul asta solutia pentru mine a fost seo accounts. Daca esti curios poti intra sa vezi despre ce este vorba. In esenta discutam despre un pachet complet de tool-uri SEO pe care sa le folosesti in campaniile tale si pe care le ai la dispozitie intr-un singur pachet. Abonamentul este ieftin momentan insa pretul creste pe masura ce creste si numarul de utilizatori. Dar ai un avantaj, odata ce ai facut un abonament pretul ramane acelasi pe viata. Deci tot ce poti face este sa profiti de ocazie.

Unul dintre utilitare este Social Insider si acum iti explic de ce ai nevoie de el.

  1. Studiati concurentii inainte

Iata un exemplu al colegei mele. Anna este un manager de media  si lucreaza la o noua strategie pentru industria medicala din Japonia. Ea trebuie sa efectueze un audit media social pentru cei mai buni concurenti in domeniul sanatatii si sa vina cu o strategie digitala si tactici pentru 2019. Acest lucru dureaza mult timp, deoarece Japonia este o piata noua pentru ea. Din fericire, agentia foloseste Socialinsider, care ofera o imagine completa asupra strategiei digitale a unui concurent pentru Facebook, Instagram si Twitter.

Caracteristica: datele postarilor din istoric, cresterea adeptilor, cresterea in timp a profilurilor, rapoarte imediate.

  1. Arata ca o stea rock pentru clientii dumneavoastra

Colegul David este un freelancer si administreaza mai mult de 15 conturi sociale. In fiecare luna trebuie sa trimita rapoarte clientilor cu imbunatatirile si schimbarile de profil in timp. Colectarea tuturor datelor si crearea rapoartelor poate dura ceva timp. Din moment ce utilizeaza Socialinsider, isi poate descarca cu usurinta rapoartele si le poate trimite clientilor.

  1. Exploreaza noi idei de continut

Rachel este manager de social media si unul dintre clientii sai isi doreste sa promoveze produsul sau – o aplicatie de securitate online – pe Instagram. Dupa ce a citit o multime de ghiduri de pe HowTo despre marketingul Instagram si despre obtinerea unor angajamente pe pagina, nu stie ce sa publice ulterior. Din fericire, ea foloseste Socialinsider, care ofera o lista completa a posturilor de la concurentii ei directi si indirecti de la Instagram. Ea castiga o intelegere aprofundata a eficientei strategiei de continut a concurentilor sai; apoi aplica rezultatele pe noua pagina Instagram.

Acest certificat este acordat produselor care ofera o experienta deosebit de buna pentru utilizatori. Evaluam cat de usor este sa incepeti sa utilizati produsul si cat de bine proiectata este interfata si caracteristicile acestuia pentru a facilita procesul de lucru. Un premiu acordat produselor care au intrat recent pe piata, dar deja devin foarte populare.

retroboutique.ro

Daca va ganditi la Socialinsider, ar putea fi sensibil sa examinati si alte subcategorii ale celui mai bun software pentru managementul social media afisat in baza noastra de recenzii despre software-ul B2B.

lensa.ro

Este esential sa realizam ca aproape nici o aplicatie din categoria Software Social Media Management nu va fi o solutie perfecta care sa indeplineasca toate cerintele diferitelor tipuri de afaceri, dimensiuni si industrii. Poate fi o idee buna sa cititi mai intai cateva recenzii ale Socialinsider, deoarece software-ul specific poate functiona bine doar intr-un grup foarte mic de aplicatii sau poate fi creat cu un tip specific de industrie in minte.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation