De ce este indicat sa iti cumperi o masina dintr-un parc auto?

lensa.ro

De ce este indicat sa iti cumperi o masina dintr-un parc auto?In clipa de fata, majoritatea romanilor care au de gand sa isi inlocuiasca vechea masina, isi indreapta atentia spre autoturisme second hand, din mai multe motive despre care vom discuta in cele ce urmeaza in acest articol.

In primul rand, stim cu totii ca o masina second hand are un pret mult mai atractiv decat o masina noua, asa ca acesta este unul din principalele motive pentru care majoritatea romanilor aleg sa isi cumpere masini second hand.

Apoi, trebuie precizat si faptul ca o masina rulata in strainatate timp de 2-3 ani, mai ales daca este de la un producator auto precum Audi, BMW sau Mercedes Benz, poate avea mai multe dotari si o motorizare cu mult superioara unei masini noi, de la un alt producator de pe piata.

Ei bine, exista foarte multe motive pentru care oamenii pot alege sa isi cumpere o masina second hand, iar acestia pot opta pentru achizitionarea unei masini dintr-un parc auto, iar tu daca esti interesat, poti sa vezi detalii pe site-ul unui parc auto.

Este si firesc ca oamenii sa isi indrepte atentia spre un parc auto atunci cand au de gand sa isi cumpere o masina second hand, pentru ca masinile din parcurile auto sunt rulate numai in strainatate.

Un alt aspect pe care il iau in considerare toti cei care isi doresc o masina second hand, este acela ca masinile pe care parcurile auto le scot la vanzare, sunt cumparate numai din surse certificate. In acest sens, nu exista nici o sansa sa apara probleme legate de provenienta masinii sau probleme legate de obligatii fiscale catre autoritatile din tara de provenienta sau catre autoritatile din Romania.

Unul dintre motivele pe care le poate avea o persoana pentru a cumpara o masina dintr-un parc auto este aceea ca primesc un istoric real de service al masinii, astfel incat se stie cand a fost schimbata distributia, cand a fost facut schimbul de ulei, sau cand au fost efectuate reviziile masinii.

Un alt motiv pentru care oamenii aleg sa isi cumpere masina dintr-un parc auto, este acela ca pot sa isi plateasca masina si in rate. De regula aceste parcuri auto accepta diferite tipuri de finantare.

Ei bine, unele parcuri auto le ofera clientilor chiar si o perioada de garantie pentru masinile vandute. Aceasta este fara doar si poate o dovada a faptului ca masinile pe care parcurile auto le comercializeaza nu au defecte ascunse, si se prezinta intr-o stare perfecta atat din punct de vedere functional, cat si din punct de vedere estetic.

Deci, dupa cum se poate observa din acest articol, se pot gasi o multime de motive pentru care oamenii opteaza pentru o masina second hand, si la fel de multe motive se pot gasi si pentru ca acestia sa isi cumpere o masina dintr-un parc auto, iar in functie de producatorul auto preferat, in functie de model si in functie de buget, fiecare isi poate achizitiona masina din parcul auto.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation