De ce este display-ul cea mai sensibila piesa a unui smartphone?

retroboutique.ro

Telefoanele mobile, odata cu trecerea timpului au ajuns sa fie cele mai cautate dispozitive de pe piata, iar acest lucru este firesc, pentru ca in prezent, un telefon mobil poate sa fie utilizat in foarte multe scopuri.

Ai posibilitatea sa folosesti telefonul doar pentru a vorbi si pentru a expedia ori pentru a receptiona mesaje scrise, insa poti sa folosesti pretiosul dispozitiv si in alte scopuri.

Acum ai posibilitatea sa folosesti telefonul pentru a naviga pe internet, pentru a socializa cu prietenii virtuali, si poti chiar sa folosesti pretiosul dispozitiv pe post de GPS.

lensa.ro

Ei bine, atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, tinand cont de faptul ca il poti folosi in atat de multe scopuri, cu siguranta trebuie sa iti alegi un model care sa fie cat mai performant posibil, si de la un producator renumit de pe piata, pentru ca doar asa vei avea un telefon pe care sa te bucuri ca il folosesti.

Va trebui insa ca, indiferent de faptul ca alegi un model de la Apple de exemplu, sau ca iti alegi un model de la Samsung, sau de la orice alt producator de pe piata, sa iti protejezi cu o foarte mare atentie telefonul.

In primul rand, trebuie sa stii faptul ca display-ul este cea mai sensibila piesa a unui smartphone, asa ca in acest caz, trebuie sa iti cumperi un geam de protectie din sticla pentru ecran.

Acest accesoriu, este extrem de util, pentru ca iti va proteja atat de bine ecranul telefonului, astfel ca, in urma unui impact, display-ul nu se mai sparge si nu are de suferit nici o defectiune.

In cazul in care insa, ecranul nu este protejat de un astfel de accesoriu, atunci tinand cont de faptul ca dimensiunile display-ului sunt atat de mari atunci cand discutam despre un smartphone, va fi evident faptul ca din cauza socului mecanic, display-ul se va crapa.

Vei putea iarasi sa alegi sa iti pastrezi telefonul intr-o husa de protectie, iar astfel, chiar daca ecranul nu va fi protejat cu un geam de sticla pentru display, acesta nu se va sparge, deoarece si protectia oferita de catre husa este una foarte buna.

Ei bine, in cazul in care nu iti cumperi nici husa, si nici geamul de protectie pentru ecran, atunci nu trebuie sa te surprinda faptul ca in urma primului impact pe care il va suferi telefonul tau, va fi nevoie sa il duci la service.

Si dintre toate acele piese telefoane mobile care se gasesc pe piata, display-ul este printre cele mai scumpe, asa ca trebuie neaparat sa ai grija de el ca de ochii din cap.

Preturile display-urilor depind foarte mult de la caz la caz, si de la un telefon la altul, insa daca ai un model nou de la un brand de top, atunci cu siguranta vei avea de platit destul de multi bani pentru o inlocuire display.

In cazul in care telefonul tau nu este unul foarte scump si de la un brand de top, atunci nici pretul display-ului nu va fi unul mare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation